Tarih: 05.10.2017 12:17

UĞUR DÜNDAR CUMA GÜNÜ ÇUKUROVA´DA

Facebook Twitter Linked-in

Halk Arenası´nı Çukurova Belediyesi Ercan Çetin Doğal Park 1 Amfi Tiyatro´da yapacak olan ünlü televizyoncu, Gazeteci İsmail Saymaz, CHP Milletvekilleri Barış Yarkadaş ve Haluk Pekşen´i konuk edecek.

UĞUR DÜNDAR ÇUKUROVA´NIN KONUĞU

Türk televizyonculuk tarihinin usta isimlerinden gazeteci Uğur Dündar,  Halk Arenası programını Çukurova Belediyesi´nde yapmak için Adana´ya geliyor. Halk TV ekranlarında yaptığı Halk Arenası programını canlı yayınla bu kez Çukurova Belediyesi Ercan Çetin Doğal Park 1 Amfi Tiyatro´da gerçekleştirecek olan Dündar, CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen ve Gazeteci İsmail Saymaz´ı konuk edecek.

HALK ARENASI 21.00´DE BAŞLAYACAK

Halk Arenası´nı üç ünlü konuğuyla birlikte yapacak Usta Televizyoncu Uğur Dündar´ın programı akşam saat 21.00´de başlayacak. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Türkiye´nin en güvenilen ve en sevilen ismini Çukurova´da konuk etmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "Usta gazeteci Uğur Dündar´ın Çukurova´dan Türkiye´ye seslenecek olması Adana´da büyük bir heyecan yarattı. Çukurova´da yapacağımız program milyonlarca insanı yine ekran başına kilitleyecek. Tüm Adanalı hemşehrilerimi bu muhteşem etkinliğe davet ediyorum" dedi.(CO)

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —