U17 Millileri´nden Avrupa´ya veda

U17 Millileri´nden Avrupa´ya veda

U17 Milli Takımı, UEFA Avrupa Şampiyonası yarı final karşılaşmasında İngiltere´ye 2-1 mağlup oldu ve turnuvaya veda etti.

U17 Milli Takımı, çeyrek finalde Macaristan´ı eleyip turnuvada son 4´e kalarak, diğer yarı finalistler Almanya, İngiltere ve İspanya ile birlikte 6-28 Ekim 2017 tarihleri arasında Hindistan´da düzenlenecek 2017 FIFA U17 Dünya Kupası Finalleri´ne Avrupa kıtasından katılacak 5 ülkeden biri olmaya hak kazanmıştı. Finallere Avrupa kıtası adına katılacak son takım ise bugün oynanan Play-Off maçında Macaristan´ı 1-0 mağlup eden Fransa oldu.

U17 Milli Takımı, şampiyonada A Grubu´ndaki ilk maçında İspanya´ya 3-2 mağlup olmuş, ikinci maçında ev sahibi Hırvatistan´ı 4-1, son karşılaşmasında ise İtalya´yı 2-1 yenip, grup ikincisi olarak çeyrek finale yükselmişti. Çeyrek finalde, Macaristan´ı 1-0 ile geçen U17 Milliler, yarı finale adını yazdırmıştı. İngiltere ise D Grubu´nu, Norveç´i 3-1, Ukrayna´yı 4-0 ve Hollanda´yı 3-0 yenip lider olarak tamamlamış, çeyrek finalde de İrlanda Cumhuriyeti´ni 1-0 mağlup ederek yarı finale yükselmişti.
Milliler yarı finalde İngiltere´ye 2-1 mağlup olarak turnuvaya veda etti. (CO)


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

Anahtar Kelimeler: Millileri nden Avrupa veda