Tarih: 30.04.2022 19:50

“TÜRKİYE'Yİ 2023 HEDEFLERİYLE MUTLAKA BULUŞTURACAĞIZ”

Facebook Twitter Linked-in

Cumhurbaşkanı Erdoğan, törende yaptığı konuşmada, yarın arifesine erişilecek Ramazan-ı Şerifi ve ertesi gün idrak edilecek Ramazan Bayramı'nı tebrik ederek Allah'tan bu mübarek günleri aflarına, mağfiretlerine, felahlarına ve refahlarına vesile kılmasını niyaz etti. 

“TÜRKİYE'Yİ 2023 HEDEFLERİYLE MUTLAKA BULUŞTURACAĞIZ”

İstanbul başta olmak üzere pek çok şehirde belediyeleri yönettiklerini, Kasım 2002 seçimlerinden beri hükûmet olarak da ülkeyi yönettiklerini anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu değerlendirmeyi yaptı: "Bunca yıldır Trakya'nın herhangi bir ilçesindeki, mahallesindeki hangi vatandaşımız, meşrebinden ve geleceğinden korku duymasına yol açacak bir durumla karşılaşmıştır? Ama ülkemizde hâlâ milletimizin inancına, kültürüne, tarihine, değerlerine karşı kin duyan, fırsat bulduğu her yerde ve her durumda nefretini kusan bir kesim mevcuttur. Her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da mankurtların nefret suçlarına maruz kaldık. Demokrasiyle, özgürlükle, hakla, hukukla, hepsinden önemlisi ahlak ve vicdanla bağdaşmayan bu tür görüntüleri Allah'a havale ediyor ve milletimizin takdirine bırakıyoruz."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ülkeye eser ve hizmet kazandırmayı sürdüreceklerini, Türkiye'yi 2023 hedefleriyle mutlaka buluşturacaklarını, 2053 vizyonunun da hazırlıklarına devam edeceklerini dile getirdi.

(VŞ)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —