Tarih: 08.06.2023 10:31

"Türkiye, sağlık turizminde gelir birincisi"

Facebook Twitter Linked-in

ALZ Fuar tarafından, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Uluslararası Sağlık Turizmi Sektör Meclisi, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Sağlık İş Konseyi ve Hizmet İhracatçıları Birliği’nin desteğiyle düzenlenen Amsterdam Sağlık Turizmi Fuarı, özellikle Hollandalıların akınına uğradı.
Girişin ücretsiz olduğu fuarda, Türkiye’nin  60 Hastanesi, Klinikleri (Estetik, Obezite, Diş, Saç Ekimi, Göz, Tüp Bebek vb) ve Sağlık Turizmi Acenteleriyle kendi stantlarında tanışma ve görüşme fırsatı sunuldu.
Fuarın her iki gününde de çok yoğun Hollandalı akınına uğrayan Fuarın ikinci gününde ayrı bir salonda Türk hastane ve sağlık kuruluşları ile Avrupalı kuruluşlar arasında randevulu ikili iş görüşmeleri toplantısı düzenlendi. 20’şer dakikalık görüşme süresi ile kısıtlanan bu düzende, 400’ün üzerinde ikili iş görüşmesi gerçekleştirildi.
Türkiye’den 60 hastane ve sağlık kuruluşunun yer aldığı fuarda, Türkiye’nin sağlık sektöründeki uzmanlığı, yüksek teknoloji kapasitesi, tedavi kolaylığı ve yüksek standartlardaki sağlık müdahale becerisi sergilendi.(Fİ)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —