Turan Akpınar veda etti

Turan Akpınar veda etti

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevine atanan Adana İl Milli Eğitim eski Müdürü Turan Akpınar, düzenlenen yemekle veda etti.

Adana Anadolu Lisesi´nde organize edilen veda yemeğiyle Turan Akpınar, yeni görevi için uğurlandı. Akpınar, kendisi için hazırlanan biyografi filmi gösterilirken duygulandı. 

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, yaptığı hizmetler için Turan Akpınar´a teşekkür ederek, ?Böyle çok çalışan bir müdürünüz olursa, valinin derdi olur mu? dedi. Vali Demirtaş, Akpınar´a yeni görevinde başarılar diledi. 
Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Turan Akpınar ise tanıtım filmini izlediği esnada oldukça duygulandığını belirterek ?Başta Adana Valisi Mahmut Demirtaş olmak üzere; Tufanbeyli´nin en ücra köşesindeki okul müdüründen, Yumurtalık´taki herhangi bir okulda çalışan görevliye kadar herkese çok teşekkür ediyorum? şeklinde konuştu. 
Vali Demirtaş konuşmaların ardından Turan Akpınar´a hediyeler takdim etti. Daha sonra Akpınar, Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine gelen Mustafa Altınsoy´a başarı dileklerini ileterek, hediyeler sundu. 
Müsteşar Yardımcısı Ahmet Emre Bilgili, milletvekilleri, ilçe milli eğitim müdürleri, okul müdürleri ve çok sayıda kişinin katıldığı etkinlik veda yemeğiyle sona erdi. (vş)

 


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

Anahtar Kelimeler: Turan Akpınar veda etti