Tarih: 15.09.2017 14:07

TSYD Adana Şubesi´nde eğitim semineri

Facebook Twitter Linked-in

Şehitler için yapılan 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasının ardından yapılan seminerde Futbol Federasyonu Eğitim Sorumlularından Mustafa Kürşat Uçar  konuşmacı olacak  ve futbol oyun kuralları, değişiklikleri ile FİFA ve MHK´nın talimatlarıyla ilgili bilgiler verdi.

Seminerin açılış konuşmasını yapan TSYD Adana Şubesi Başkanı Adnan Poyraz,  "TSYD Adana Şubesi olarak eğitime büyük önem veriyoruz. Bu bağlamda Futbol Federasyonu ile iletişim kurarak, meslektaşlarımızı değişen oyun kuralları hakkında bilgilendirmek istedik. Seminere katılan tüm meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

SEMİNER VERİMLİ GEÇTİ

Futbol Federasyonu Hakem eğitmeni ve gözlemcisi Mustafa Kurşat Uçar´ın yönettiği seminerde futbolda değişen kuralları ile FİFA ve MHK´nın talimatları konusunda spor medyasını bilgilendirdi. Uçar ?TSYD Adana Şubesi´nin bu etkinliğine katılmak beni mutlu etti. Çünkü gazeteci arkadaşlarımızın doğruları bilerek yazılarını kaleme alması kadar güzel bir şey yok. Futbol kulüplerinin dahi yapmadığı bu tür seminerleri ya da toplantıları TSYD Adana Şubesi´nin gerçekleştirmesi son derece anlamlı. TSYD´yi bu nedenle kutluyorum" dedi.

Uçar´ın slayt gösterisi eşliğinde yaptığı sunum, gazetecilerin soruları eşliğinde tamamlandı. TSYD Adana Şube Başkanı Adnan Poyraz katkılarından dolayı seminerde sunumu gerçekleştiren hakem eğitmeni ve gözlemcisi Mustafa Kürşat Uçar´a teşekkür  plaketi verdi.(CO)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —