TRUMP´IN OĞLU SENATO´DA İFADE VERECEK

TRUMP´IN OĞLU SENATO´DA İFADE VERECEK

ABD Başkanı Donald Trump´ın oğlu Donald Trump Jr, Rusya´nın ABD seçimlerine karışmasına yönelik iddialara ilişkin ifade verecek.

ABD Başkanı Donald Trump´ın büyük oğlu Donald Trump Jr, bugün Senato Adalet Komitesinin karşısına çıkarak Rusya´nın 2016 ABD Başkanlık seçimlerindeki müdahalesine yönelik iddialara ilişkin ifade vereceği belirtildi. Trump Jr´ın avukatı Alan Futerfas, bugün  yapılacak oturumla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, ?Profesyonel ve verimli bir toplantı olmasını umuyoruz ve komiteye yardım etme fırsatı bulduğumuz için memnunuz? dedi.

ABD Başkanı Donald Trump´ın oğlu Donald Trump Jr.´ın Hillary Clinton hakkında zarar verici bilgiler elde etmek amacıyla Rus avukatla görüştüğü ortaya çıkmıştı. Daha sonra elde edilen gelişmelerde, Trump Jr.´ın toplantıdan önce mail aracılığıyla bilgilendirildiği kaydedilmişti. Trump Jr ise Rus avukat ile gerçekleştirdiği görüşmeye ilişkin tartışmalara son vermek amacıyla görüşmeyi ayarlayan yayıncı Rob Goldstone´la yaptığı elektronik posta yazışmalarını yayınlamıştı. 

 


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı