Tarih: 30.11.2018 10:10

Trabzonspor´da orta saha sıkıntısı

Facebook Twitter Linked-in

Spor Toto Süper Lig´in 14. haftasında deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak olan Trabzonspor´da Teknik Direktör Ünal Karaman, orta sahada sıkıntı yaşıyor. Sakatlıkları nedeniyle Onazi ve Kucka´dan yararlanamayacak olan deneyimli teknik adam, söz konusu iki oyuncunun yokluğunda bu bölgeyi emanet edeceği isimler üzerinde duruyor. 
Onazi ve Kucka´nın yokluğunda sezon başı yapılan kamp çalışmalarında olumlu görüntü vererek takımla birlikte kalan alt yapı oyuncusu 19 yaşındaki Murat Cem Akpınar, Karaman´ın alternatifleri arasında yer alıyor. Fenerbahçe maçında Yusuf Yazıcı, Abdulkadir Ömür, Uğurcan Çakır, Hüseyin Türkmen ve sonradan oyuna dahil olan Batuhan Artaslan´ın olumlu performans sergilemelerinin ardından Ünal Karaman, Murat Cem Akpınar´ı´ da kazanmak istiyor. 
Genç futbolcuların performansından oldukça memnun olan tecrübeli çalıştırıcı, antrenmanlarda gözlem altına alıp denediği 19 yaşındaki oyuncusunu Kayserispor maçında sahaya sürebileceği isimler arasında tutuyor. Kayserispor maçı hazırlıklarında Zeki Yavru´yu da bu bölgede kullanan Karaman´ın, iki oyuncunun durumuna bakıp son kararı vermesi bekleniyor. 
52 yaşındaki çalıştırıcı, bu iki futbolcunun performansından memnun kalmaması halinde ise Sosa´nın yanına ilk 11´de kullandığı isimlerden birini yerleştirecek. (Öİ)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —