Trabzonspor Onur ve Burak´ı aramıyor

Trabzonspor Onur ve Burak´ı aramıyor

Trabzonspor, kadro dışı bırakılan oyuncuları kaleci Onur Recep Kıvrak ve Burak Yılmaz´ı aramıyor.

Spor Toto Süper Lig´in 12. haftasında Evkur Yeni Malatyaspor karşısında alınan ağır yenilginin ardından kadro dışı bırakılan kaleci Onur Recep Kıvrak ve golcü futbolcu Burak Yılmaz´ı bordo-mavililer aramıyor. Kadro dışı sonrası Teknik Direktör Ünal Karaman´ın takım içerisinde yaptığı değişiklikler ise sahaya ve sonuçlara olumlu yansıdı. Yaşanan değişimin ardından Trabzonspor, Fenerbahçe´yi 2-1, Kayserispor´u 2-0 ve Atiker Konyaspor´u 3-0 mağlup etti. 
Karadeniz ekibinde Onur Recep Kıvrak´ın kadro dışı bırakılmasının ardından bordo-mavililer kaleyi Uğurcan Çakır´a emanet etti. Genç kaleci oynadığı 3 maçta kalesinde 1 gol görürken, Teknik Direktör Ünal Karaman´ın savunmada Hüseyin Türkmen hamlesi ise olumlu sonuç verdi ve oyuncu başarılı maçlara imza attı. 

Burak Yılmaz´ın yokluğunda Ekuban 
Bordo-mavili takımda kadro dışı bırakılan diğer oyuncu Burak Yılmaz´ın yokluğunda ise gol sıkıntısı yaşamadı. Golcü futbolcu, bu sezon oynadığı 7 maçta 5 gol atarken, bordo-mavililer ise üst üste kazandığı 3 maçta 7 gol attı. Takımda yer alan oyuncular skora etkisi sürerken, bu bölgede ise son haftalarda Ekuban ismi ön plana çıkmaya başladı. Trabzonspor´un Ganalı futbolcu Caleb Ekuban, 3 golünü de yedek kulübesinden gelerek attı. Bordo-mavili takımda ilk 11´de sahaya hiç çıkamayan golcü futbolcu, 11 maçta görev yaptı ve 3 gol attı. Galatasaray, Kayserispor ve Atiker Konyaspor maçlarında birer gol atma başarası gösteren Ekuban, Karaman´ın hamle oyuncusu oldu. (Öİ)


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı