Tarih: 16.04.2018 19:49

TERHİSİNE 8 GÜN KALA ŞEHİT DÜŞTÜ

Facebook Twitter Linked-in

Bestler Dereler bölgesinde şehit düşen askerin sosyal medya hesabından ?Evet yorulduk,uykumuz geldi, çoğu zaman üşüdük, yeri geldi titredik ama hiç yılmadık, yolumuzdan dönmedik. Vatan için din için şehitlerimiz için buradayız. #Bestlerdereler #Şırnak? şeklinde paylaşım yaptığı ortaya çıktı.

Şırnak´ta bulunan Bestler-Dereler bölgesinde bir süre önce kurulan Kuyutepe üs bölgesine sabah saatlerinde PKK´lı bir grup uzun namlulu silah ve roket atarlı saldırıda bulundu. Üst bölgesinden teröristlere karşılık verilmesi nedeniyle çatışma çıktı.

Çatışmada, aralarında Piyade Onbaşı Mehmet Volkan´ın da bulunduğu 3 asker şehit oldu, bir asker de yaralandı. Acı haber, komutanlar tarafından şehidin Adana´nın Seyhan ilçesinde bulunan Denizli Mahallesi´ndeki baba evine verildi. Bekar olan şehidin annesi Zübeyde, babası Osman ve 14 yaşındaki kardeşi Esra Volkan, gözyaşlarına boğuldu. Şehidin baba ocağına dev Türk bayrağı asıldı.

Terhisine 8 gün kala şehit olduğu öğrenilen Mehmet Volkan´ın bir süre önce sosyal medya hesabından ?Evet yorulduk,uykumuz geldi, çoğu zaman üşüdük, yeri geldi titredik ama hiç yılmadık, yolumuzdan dönmedik. Vatan için din için şehitlerimiz için buradayız. #Bestlerdereler#Şırnak? şeklinde paylaşım yaptığı ortaya çıktı.

 

 





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —