TEKİN:
YEREL 14.02.2021 11:53:00 2295 0

TEKİN: "EMEKLİLERLE EL ELE GÜZEL HİZMETLER YAPABİLİRİZ"

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Adana Şube Başkanı Seyfi İyiyürek’in hayatını kaybetmesinin ardından “başkanlık” görevine getirilen Yaşar Tekin, mart ayında yapılması planlanan seçimler için adaylığını açıkladı.

Tekin, yaptığı açıklamada, emeklilerin haklarının sürekli takipçisi olduklarını belirterek, bugüne kadar birçok konuda yeni kapılar açtıklarını söyledi. Uzun süreden bu yana TÜED’de görev aldığını ve emekli hakları konusunda tecrübeli olduğuna dikkat çeken Tekin, “Bugün 70 bin üye ile Adana’nın en büyük sivil toplum kuruluşu olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Emekli arkadaşlarımızla el ele vererek bundan sonra daha güzel çalışmalara imza atabiliriz” dedi.
Yaşar Tekin, bugüne kadar birlikte görev aldıkları dernek yönetim kuruluyla, emeklilerin ev sahibi olması için gayret gösterdiklerini ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile işbirliği yaparak bu amaçlarına ulaştıklarını anımsattı. Yaşar Tekin, “Yeni dönemde de ev sahibi olmak isteyen emekliler için TOKİ ile işbirliğini sürdürmeyi planlıyoruz. Aylıklarından ancak sınırlı bir ödeme yapabilecek durumdaki emeklileri de sıcak bir yuvaya kavuşturmak en büyük hedefimizdir” ifadelerini kullandı.
Tekin, bundan sonra kendisi ile birlikte görev verilecek yönetim kurulunun gerçekçi ve yapılabilir hizmetlere imza atmak istediklerine vurgu yaptı. Yaşar Tekin, “Bugüne kadar Seyfi İyiyürek’le uyum içinde ve emekliler için faydalı olduğuna inandığımız çalışmalar gerçekleştirdik. Emeklilerin özel hastanelerden daha ucuza faydalanmalarını, anlaştığımız optikçiden markete, kuru temizlemeciden, şarküteriye ve özel eğitim kurumlarına kadar birçok alanda belli oranlarda daha uygun alışverişler yaparak hizmet almalarına kapı araladık.”  diye konuştu.
Tekin, şunları kaydetti: “Merhum Metiner başkanımızın kurduğu ocakta Seyfi İyiyürek başkanımızın yaktığı ateşle ben de daha iyi şeyler yapmak için 10 yıldır sürdürdüğüm emeklinin hak arama mücadelesinde yapılacak seçimde adayım. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına saygıdeğer emeklilerimizi yıllarca hak arama mücadelemize inanarak, TÜED’in Adana’da en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olmasını sağlayan çok kıymetli üyelerimize şükranlarımızı ve sevgilerimizi sunuyoruz.”

(vş)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

BARBAROS MAHALLESİNE MODERN SEMT PAZARI

ADASO’DAN VALİ YAVUZ SELİM KÖŞGER’E ZİYARET

KUM ZAMBAĞI FARKINDALIK ETKİNLİĞİ

SİLİVRİ KADIKÖY’DE KARPUZ FESTİVALİ COŞKUSU YAŞANDI

YÜREĞİR’E 25 YENİ MUHTARLIK BİNASI

Ceyhan’da binlerce insan ‘Zafer’i kutladı

Bodrum Belediye Meydanında Hatay Arsuz Dostluk Anıtı açıldı

AKAY’DAN BİR GÜNDE 5 MAHALLE ZİYARETİ

SEYHAN’DA KREŞ KAYITLARI BAŞLADI

İSTANBUL'DA BÜYÜK ZAFERE BÜYÜK KUTLAMA

Çukurova’da çifte bayram

KARAİSALI KAYMAKAMI MERT KUMCU'YA FAHRİ HEMŞERİLİK BERATI

SİLİVRİ DEĞİRMENKÖY’DE DOMATESLER YARIŞTI

Adana Büyükşehir Belediyesi, iş makinesi filosunu büyütmeye devam ediyor

KOZAN GÖLLER YAYLA ŞENLİĞİ YAPILDI

Ceyhan’da 30 Ağustos coşkusu Koray Avcı ile başlıyor

Türk-İş heyetinden Vali Köşger’e ziyaret

BAŞKAN KOCAİSPİR YENİDOĞAN MAHALLESİ SAKİNLERİ İLE BULUŞTU

VALİ KÖŞGER “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETLERİNİ KABUL ETTİ

ÇGC Yönetimi Vali Köşger’i ziyaret etti

Ceyhan’da yazlık sinema keyfi

  • BIST 100

    9670,53%0,26
  • DOLAR

    32,52% -0,08
  • EURO

    34,78% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2421,67% -0,33
  • Ç. ALTIN

    3982,08% -0,92
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false