Tarih: 07.05.2017 12:31

SÜPER LİG´DE YENİ KRAL VAGNER LOVE

Facebook Twitter Linked-in

Aytemiz Alanyaspor, Spor Toto Süper Lig´in 30. haftasında deplasmanda Atiker Konyaspor´u 3-2 mağlup ederek puanını 37´ye çıkardı. Mücadelede 2 gol atan 32 yaşındaki tecrübeli oyuncu Vagner Love, maçın kahramanı oldu. Love, attığı 2 golle toplamda 18 gole ulaşırken, gol krallığında 17 golle ilk sırada olan Beşiktaşlı Cenk Tosun´u geçmeyi başardı.

Süper Lig´de toplamda 25 maçta forma giyen 32 yaşındaki deneyimli oyuncu Love, sezon başında Akdeniz ekibi Aytemiz Alanyaspor´a, Fransa´nın Monaco takımından transfer oldu. Ligde oynadığı ilk 9 maçta gol atma başarısı elde edemeyen Vagner Love, tepkilerin odağına gelirken, Süper Lig´deki ilk golünü turuncu yeşilli takımın iç sahada oynadığı ve 4-3 kazandığı Gaziantepspor maçında kaydetti. Love, Kasımpaşa ve Atiker Konyaspor´a ligde oynanan 2 maçta toplamda 3 gol atarken, Kardemir Karabükspor ve Bursaspor´a 2´şer gol atmayı başardı. Gaziantepspor, Kayserispor, Çaykur Rizespor, Beşiktaş, Antalyaspor, Gençlerbirliği, Adanaspor ve Fenerbahçe´ye de birer gol atarak toplamda 18 gole ulaştı.

5 TAKIMA GOL ATAMADI

Antalya takımlarından Aytemiz Alanyaspor´da forma giyen dünyaca ünlü golcü oyuncu Love, Süper Lig´de 25 hafta içerisinde oynanan maçlarda sadece 5 takıma gol atamadı. Başarılı oyuncu 25 hafta içerisinde Akhisar Belediyespor, Galatasaray, Trabzonspor, Medipol Başakşehir ve Osmanlıspor´a gol karşı fileleri havalandıramadı. Brezilyalı oyuncu 31. haftada oynanacak Akhisar Belediyespor ve 32. haftadaki Galatasaray maçlarında da gol atma sevinci yaşarsa, gol atamadığı takım sayısı 3´e düşecek. Vagner Love, Trabzonspor, Medipol Başakşehir ve Osmanlıspor´a 2 maçta da gol atama başarısı yakalayamadı.

Aytemiz Alanyaspor formasıyla 25 maça çıkan Brezilyalı forvet oyuncusu Vagner Love, 2 bin 186 dakika sahada kalırken 18 gol ve 2 asist performansı yakaladı. 32 yaşındaki oyuncu 6 kez de sarı kart gördü.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —