Tarih: 06.02.2018 12:04

Süper Lig´de üst sıraların kazananı Kayserispor

Facebook Twitter Linked-in

Süper Lig´de geride bıraktığımız 20. hafta yaşanan puan kayıpları ile dikkat çekti. Şampiyonluğun güçlü adaylarından Medipol Başakşehir, Konya deplasmanında iki puan bırakırken, en yakın takipçisi Galatasaray ise Sivas´tan 2-1´lik mağlubiyetle ayrıldı ve liderlik şansını değerlendiremedi. Rakiplerinin puan kayıpları yaşadığı haftada evinde Gençlerbirliği´ni ağırlayan Fenerbahçe, oynadığı güzel futbola rağmen sahadan 1 puan ile ayrıldı. Son iki sezonun şampiyonu Beşiktaş da deplasmanda karşılaştığı Bursaspor ile 2-2 berabere kalarak, İstanbul´a 1 puan ile döndü.

Potada bulunan ekiplerin kayıplar yaşadığı bu haftayı en iyi değerlendiren takım ise Kayserispor oldu. Söz konusu müsabakaların yanında sarı-kırmızılıları yakından ilgilendiren bir başka karşılaşma da Trabzonspor - Göztepe mücadelesiydi. Başkent´te Osmanlıspor´u 1-0 mağlup eden Kayseri, golsüz beraberlikle sona eren bu maçın ardından puanını 34 yaparak 5. sıraya yükseldi. Sezonun ilk yarısında gösterdiği performansı ikinci yarıda da sürdürmek isteyen Sumudica´nın takımı, dördüncü sırada yer alan Beşiktaş ile 3, üçüncü sırada bulunan Fenerbahçe ile de puan farkını 4´e indirdi. Anadolu ekibi, böylece Avrupa kupalarında yer alma şansını arttırmış oldu.

Kayserispor, haftaya evinde Sivasspor ile karşılaşacakken, Beşiktaş da Karabükspor´u ağırlayacak. Fenerbahçe ise lider Başakşehir´e konuk olacak.(CO)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —