Tarih: 28.03.2019 10:31

Şok uygulamada firariler yakalandı

Facebook Twitter Linked-in

 Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü´ne bağlı ekipler, gerçekleştirdikleri şok uygulamalarla bir günde tam 6 bin 999 kişiye ?Genel Bilgi Toplama´ (GBT) sorgulaması yaptı. Söz konusu sorgulama kapsamında; dolandırıcılık, hırsızlık, tefecilik, yol kesme suretiyle yağma, hakaret, tehdit, yaralama ve mala zarar verme gibi suçlardan aranan ve haklarında 10 ila 1 yıl arasında değişen kesinleşmiş hapis cezası bulan 35 firari yakalanarak cezaevine teslim edildi. 
Trafik ekiplerinin de destek verdiği uygulamada; yine bir günlük zaman diliminde 3 bin 33 araç şüphe üzerine durdurularak arandı. 37 araca çeşitli kusurları nedeniyle 10 bin 859 lira para cezası uygulanırken, 9 araç da trafikten men edildi. Çocukların korunmasına yönelik yapılan çalışmalara bağlı olarak; ana cadde ve kavşaklarda satış yapan 3 Suriyeli ve bir de dilencilik yapan şahsa işlem yapıldığı bildirildi. 
Uygulamada 5 ruhsatsız tabanca ve bunlara ait 20 adet fişek, 3 ruhsatsız av tüfeği ve 7 adet fişeğin yanı sıra bir de kuru sıkı tabanca ele geçirildi. Aramalarda ayrıca bir kilo 148 gram esrar, 3.03 gram genetiği değiştirilmiş esrar olarak bilinen ?skunk´, 2.13 gram eroin, 2.39 gram kokain ve 88 uyuşturucu hap ele geçirildi. (CO)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —