Tarih: 08.04.2018 13:47

?SINAVDAN ÖNCE KAZANANLARIN AÇIKLANMASINA ŞAŞIRDIK MI??

Facebook Twitter Linked-in

Acıpayam ilçe sınırlarında eğitim veren okullara atanacak müdür başyardımcılarının belirleneceği sınavdan önce henüz sınav olmadan, aralarında okul müdürleri de bulunan WhatsApp grubunda sınavı kazananların paylaşıldığı belge AKP´ de kadrolaşılan torpil akışının sadece görünen kısmı oldu. 

Melike Basmacı; " Yıllardır en küçükten en büyüğe devletin bütün kadroları yandaşlara peşkeş çekildi. Cumhuriyetin hiçbir döneminde bu kadar liyakatsiz adam kayırmacılığa göre atamalar yapılmamıştır. Yaşanan bu olay sadece madalyonun görünen kısmıdır. Hak, Hukuk, Adaleti benimseyen bir parti olarak bu yapılan yanlışların daima karşısında olacağız. Yaşanan olay insanların aklıyla dalga geçmektir." Dedi. 

"AKP´ nin FOYASI MEYDANA ÇIKTI"

Basmacı;" Olmazları olduran AKP´ nin gene foyası meydana çıktı. Eğitimde gelinen nokta, bir türlü düzen tutturulamayan eğitim sistemi öğrencileri başarısızlığa itmiştir. Bunun yanında adam kayırmacılığa göre yerleştirilen eğitimciler Milli eğitim Bakanlığı gibi ülkemiz için çok önemli olan bir kurumda yaşananların sonucudur. Hükümet artık yandaşlığı bırakıp insanları hak ettiği makamlara getirmelidir." Dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —