Tarih: 10.03.2023 10:47

ŞİMŞEK'TE HEDEF GALİBİYET

Facebook Twitter Linked-in

Spor Toto Süper Lig'de 25. haftanın sonucu en çok merak edilen mücadelesinde Adana Demirspor, Trabzonspor deplasmanına çıkacak. Mavi Lacivertli ekip bu maçı kazanıp hem üst sıralardan kopmamak hemde rakibiyle arasındaki puan farkını açmak istiyor. Pazar günü saat 16.00'da oynanacak kritik mücadelede hakem Abdulkadir Bitigen görev yapacak. Bitigen'in yardımcılıklarını ise Kemal Yılmaz ve Mustafa Savranlar yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Cihan Aydın olacak.

Bu maç öncesinde Adana Demirspor'da Henry Onyekuru'nun; Trabzonspor cephesinde ise Dorukhan Toköz, Abdulkadir Parmak, Trezeguet ve Bakasetas'ın sakatlıkları bulunurken, Naci Ünüvar kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Ligin ilk yarısında Adana'da oynanan mücadelede Adana Demirspor rakibini Kevin Rodrigues, Badou N'Diaye ve Samet Akaydın'ın golleriyle 3-2 mağlup etmeyi başarmıştı.

TRABZONSPOR'DA AVCI DEPREMİ

Trabzonspor'un kritik Adana Demirspor maçı öncesinde teknik direktör Abdullah Avcı depremi yaşandı. Daha önce genel kurul kararı alıp istifa eden Başkan Ahmet Ağaoğlu'ndan sonra tecrübeli teknik adam Abdullah Avcı da yeni yönetimin önünü açmak için istifa etti. Yeni teknik direktör ile anlaşıncaya kadar Orhan Ak'a emanet edilen Trabzonspor, Adana Demirspor mücadelesine Orhan Ak yönetiminde çıkacak.(Fİ)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —