Tarih: 30.12.2022 09:58

ŞİMŞEK 2022'Yİ MUTSUZ BİTİRDİ

Facebook Twitter Linked-in

2022'nin son maçı özelliğini taşıyan mücadelede Şimşek, 14. dakikada Beşiktaşlı Arthur Masuaku'nun frikikten attığı gole engel olamayınca sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Spor Toto Süper Lig'de Adana Demirspor 2022'yi istediği gibi bitiremedi. Ligin 16. haftasının kapanış mücadelesinde Beşiktaş ile İstanbul'da karşı karşıya gelen Mavi Lacivertli ekip sahadan 1-0 mağlubiyetle ayrılarak 2023'e mağlubiyetle girmiş oldu.

11 MAÇLIK SERİ SONA ERDİ

Sahadan 1-0'lık mağlubiyetle ayrılan Adana Demirspor'da 11 maçlık namağlup serisi de sona ermiş oldu. Bu sezon ikinci mağlubiyetini alan Mavi Lacivertliler 27 puanda kaldı ve haftayı 4. sırada tamamladı. 3 maç sonra galibiyetle tanışan Beşiktaş ise puanını 26'ya yükseltti. Demirspor ligin 17. haftasında evinde İstanbulspor'u ağırlayacak.

HAKEM BİLDİĞİMİZ GİBİ

Beşiktaş-Adana Demirspor mücadelesinin hakemi Ali Şansalan henüz maç başlamadan önce tartışılmaya başlandı. İki takımın son oynadıkları mücadeleyi de yöneten ve maçın ardından uzun bir zaman eleştirilen bir performans sergileyen Şansalan'ın tekrar bu maça atanması kafalarda soru işareti oluşturmuştu. Hakem Ali Şansalan'ın maçta verdiği ve vermediği kararlar maçın önüne geçti ve endişeleri haklı çıkardı. Tüm takdir haklarını Beşiktaş'tan yana kullanan ve Adana Demirspor'un net penaltı pozisyonlarını es geçen hakem Şansalan, maç sonrası Mavi Lacivertli taraftarların ve spor yorumcularının çok sert eleştirilerine maruz kaldı. Bazı taraftarlar ise Adana Demirspor aleyhine operasyon yapıldığını belirten paylaşımlarda bulundu.(Fİ)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —