Tarih: 31.12.2017 12:15

ŞİMŞEK TEMPO YÜKSELTİ

Facebook Twitter Linked-in

Günü çift antrenmanla tamamlayacak olan mavi lacivertliler günün ilk antrenmanını saat11.00´da Teknik Direktör Timuçin Bayazit nezaretinde gerçekleştirdi.

1 saat 15 dakika süren antrenman aerobik dayanıklılık üzerineydi. Adana Demirspor günün ikinci antrenmanını saat 17.00´da gerçekleştirecek ve kampın 2.gününü tamamlayacak.

ADANA DEMİRSPOR´DA 9 GENÇ FUTBOLCU KAMPA ÇAĞRILDI

Demirspor teknik heyetinin raporu doğrultusunda genç futbolcular Nusretcan Körümdük, Yusuf Demirok, Hasan Kaya, Ahmetcan Genç, Mustafa Yılmaz, Görkem Nigit, Canpolat Çelik, Uğurcan İkikardeş ve Erkam Develi kampa katıldı.

Adana Demirspor´un genç oyuncularından Erkam Develi, ?Devre arası kampına çağrıldığımız için çok mutluyuz. Bizler için genç oyuncuların kampa çağrılması çok önemli. Kamp süresince elimizden geldiğinin en iyisi yaparak çalışmamız gerekiyor. Genç oyuncular olarak da kampın ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz ve çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdüreceğiz? dedi.

TFF 1. LİG´DE İKİNCİ YARININ BAŞLANGICI 1 HAFTA GEÇ BAŞLAYACAK

TFF 1. Lig´de ikinci yarının başlangıcı ile ilgili bir karar verildi. Buna göre; TFF 1. Lig´de ikinci yarının başlangıcı 1 hafta geç başlayacak.

Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamaya göre, ligde mücadele eden 18 kulüp, TFF´ye yazılı olarak başvurup ikinci yarının bir hafta geç başlamasını talep etti.

TFF tarafından talebin kabul edilmesi üzerine ligin 18, 19, 20, 21 ve 22. hafta maçlarının tarihleri birer hafta ileriye kaydırıldı. Ligde 23. hafta müsabakaları ise 20, 21, 22 Şubat tarihlerine denk gelen hafta içerisinde oynanacak.

CİHAT ARSLAN BALIKESİRSPOR´DA

TFF 1. Lig ekibi Balıkesirspor´da Can Cangök´ten boşalan teknik direktörlük görevine, son olarak Akhisarspor´u çalıştıran Cihat Arslan getirildi.

Balıkesirspor?da Can Cangök´ten boşakan teknik direktörlük görevine Cihat Arslan getirildi. TFF 1. Lig´de ilk devreyi topladığı 23 puan ile 8. sırada tamamlayan Balıkesirspor Baltok, sabah saatlerinde Can Cangök ile yollarını ayırmıştı.

Transfer dönemi başlamadan bir an önce takımı yeni hocaya emanet etmek için harekete geçen Balıkesirspor yönetimi, en son Akhisarspor´da çalışan Cihat Arslan´da karar kıldı.

Daha önce 2014-2015 sezonunda Balıkesirspor´da çalışan deneyimli teknik adam 6 maç görevde kalmış ve 1.17 puan ortalaması yakalamıştı.

2009 yılında teknik direktörlük kariyerine adım atan Cihat Arslan, Kocaelispor, Eyüpspor, Boluspor, Göztepe, Karşıyaka, Başakşehir, Şanlıurfaspor ve Akhisarspor takımlarında görev almıştı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —