Sigortacılık Haftası, Adana’da kutlanıyor
GÜNDEM 23.05.2022 14:25:00 510 0

Sigortacılık Haftası, Adana’da kutlanıyor

ADSAD Başkanı Gökçelik: Sigorta olmazsa yarınlar güvenli olmaz

Sigorta acenteleri, Sigortacılık Haftası etkinlikleri kapsamında Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı. Adana Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı ve Adana Ticaret Odası Meslek Komitesi Meclis Üyesi Ayhan Gökçelik, ‘’Geçen son iki yıla baktığımızda, hem bugünümüz hem de güvenli yarınlarımız için hayattaki risklere karşı, sürdürülebilir bir yaşam standardı sağlama noktasında sigortanın bir ihtiyaç olduğunu bütün yönleriyle hatırlatan bir yıl olduğunu söyleyebiliriz’’ ifadesini kullandı. Başkan Gökçelik, sigorta ve emeklilik sektöründeki gelişmeleri değerlendiren ve sektörün önemine değinen bir açıklama yaptı. Sigorta Haftası etkinlikleri, her yıl sigorta ve tasarruf bilinci ile farkındalığını artırmak, farklı risklere dikkati çekmek amacıyla gerçekleştiriliyor. ADSAD Başkanı Ayhan Gökçelik, bütün paydaşlarıyla sürdürülebilir büyümeyi sağlama ve sigorta farkındalığını yükseltme hedefiyle çalıştıklarını belirtti.

‘’SİGORTA, İHMAL EDİLEMEZ BİR İHTİYAÇTIR’’

Dernek olarak Sigorta Haftası etkinliklerine büyük önem verdiklerini ve sigortanın önemini anlatmak için bu haftanın önemli bir fırsat olduğunu vurgulayan Gökçelik, şunları kaydetti: 'İyi günde, kötü günde sigortalılarımızın yanında olmanın en büyük sorumluluğumuz olduğu bilinciyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geçen iki yıla baktığımızda da, hem bugünümüz hem de güvenli yarınlarımız için hayattaki risklere karşı, sürdürülebilir bir yaşam standardı sağlama noktasında sigortanın bir ihtiyaç olduğunu bütün yönleriyle hatırlatan bir yıl olduğunu söyleyebiliriz. Biz bu süreçte de ekonomimize güç katmak, vatandaşlarımızın yarınlarının güvencesi olmak için aralıksız çalıştık.’’

 ‘’SİGORTA HAFTASI'NDA, 'SİGORTASIZ OLMAZ' DİYORUZ'’

Üstlendiği fonksiyonlarla sigortanın ekonomi için, toplum için ve bireyler için güven olduğunu belirten Gökçelik, ‘'Güvende hissetmek için sigorta yaptırmak ve sigortalı kalmak önem taşıyor. Sektör olarak riskleri güvence altına alıyoruz ve Sigorta Haftası'nda 'sigortasız olmaz' diyoruz'’ ifadelerini kullandı. Gökçelik, sigorta sektörünün ekonomi içindeki payını artırmayı, banka dışı finans sektörünün büyümesinde öncü rol üstlenmeyi öncelikli hedef olarak belirlediklerini kaydetti.

 ‘’SİGORTA BİLİNCİNİN VE FARKINDALIĞININ YÜKSELMESİ ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ’’

Sigortanın önemini ve bir ihtiyaç olduğunu anlatmanın, yarınları güvence altına almak için ilk akla gelen önlemlerden biri olmasını sağlamanın önemli olduğunu vurgulayan Ayhan Gökçelik, 'Bu sadece sektörümüz için değil, ülkemizin, ekonomimizin ve vatandaşlarımızın refahı için de olmazsa olmazlar arasında yer alan bir konu. Bu nedenle sigorta bilincinin ve farkındalığının yükselmesini öncelikli hedeflerimiz arasında görüyoruz ve bu alandaki çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Sigorta Haftası etkinlikleri de bu anlamda önem verdiğimiz bir dönem. Bu hafta boyunca dijital platformlardan yürüteceğimiz iletişim faaliyetlerimizle her yaştan vatandaşımıza ulaşmayı hedefliyoruz.' ifadelerini kullandı.(Fİ)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Gaziantep'te Gezilmesi Gereken Tarihi Mekanlar

30 Ağustos coşkusu Çukurova’da yaşandı

TMMOB İKK,‘Ülkede, Bölgede, Dünyada Barış’ Her Zaman Şiarımız Olacaktır"

ÇGC,‘Bağımsızlık tutkumuz hiç bitmeyecek’

Prof. Dr. Süleyman İrvan:“Basılı gazeteciliğin bittiğini ilan etmek durumundayız”

“30 AĞUSTOS; DÜŞMAN DEVLETLERE ŞAPKA ÇIKARTTIRAN BÜYÜK ZAFER”

TGF "30 Ağustos, Türk Milleti için varlık nedenidir"

ÇGC,“Hür doğup hür yaşamak çok önemli”

30 AĞUSTOS ZAFERİNİ KAZANAN BAŞKOMUTAN DEMOKRATTIR; O'NUN CUMHURİYETİNİ YIKMAK İSTEYENLERİN DEMOKRATİK MEŞRUİYETİ YOKTUR

ÇYDD Türkiye Cumhuriyeti'nin 100., Büyük Taarruz'un 101. yılını Afyonkarahisar'da Kutladı

ULUSAL VE YEREL MEDYADA ZAFER BAYRAMI SERGİSİ DÜZENLENİYOR

26-30 AĞUSTOS 1922 BAŞKOMUTANLIK MEYDAN MUHAREBESİ:KUTSAL SAVAŞ

Ankara'dan Uçakla Günübirlik Ziyaret Edebileceğiniz Şehirler

KAYMAKAM ATAMALARI GERÇEKLEŞTİ

ÇYDD'DEN AFYON BULUŞMASI

Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan deprem açıklaması

JMO’dan “17 Ağustos 1999 Depremi” Açıklaması

ÇGC’de kaynaşma yemeği

TGC: "Gazetecilik tutukluluk nedeni olmaktan çıkarılmalıdır"

ADANA BAROSU’NDAN ‘HAK İHLALİ’ İDDİASI

Enerjisa Enerji ve TEMSA’nın Oyungezer Otobüsü Deprem Bölgesinde

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,15
  • EURO

    34,93% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2322,96% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli