Sezonun ilk galibi Galatasaray

Sezonun ilk galibi Galatasaray

Spor Toto Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis Sezonu´nun açılış maçında Galatasaray, MKE Ankaragücü´nü 3-1 yendi

Spor Toto Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis Sezonu´nun açılış maçında Galatasaray deplasmanda MKE Ankaragücü´nü 3-1 mağlup etti. Tribünlerin tamamen dolduğu mücadeleyi izleyenler arasında Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu da vardı. 
Spor Toto Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis Sezonu´nun açılış maçında, lige bu sezon yükselen Başkent temsilcisi MKE Ankaragücü evinde Galatasaray´ı ağırladı. İlklerin yaşandığı mücadelede tribünlerde tamamen doldu. Yaklaşık 19 bin taraftarın tribünde bulunduğu mücadelede, Ankaragücü 7. dakikada El Kabir´in ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Galatasaray bu gole Serdar Aziz´le dakika 21´de cevap verdi ve mücadeleyi 1-1´e getirdi. Galatasaray Kone´nin kendi kalesine attığı golle ilk yarıyı 2-1 önde kapattı. Sakin geçen ikinci yarının son dakikalarında Galatasaray, Eren Derdiyok´un attığı golle sezonun ilk maçını 3-1 kazandı. 
Öte yandan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna mücadeleyi protokol tribününden izledi. (Öİ)


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

Anahtar Kelimeler: Sezonun galibi Galatasaray