Tarih: 06.04.2023 07:46

SEYHAN BELEDİYE MECLİSİNDE ÜÇ MADDE GÖRÜŞÜLDÜ

Facebook Twitter Linked-in

 

Seyhan Belediye Meclisi Nisan ayı üçüncü birleşiminde üç madde daha görüşüldü.

Seyhan Belediye Meclisi, Meclis 1. Başkanvekili Kemal Çelik, ile katipler Gülcan Bingöl  ve Hacice Yılmaz başkanlığında açıldı. 

Gündem dışı konuşmaların yapılmadığı mecliste, gündemde bulunan Sarıhamzalı Mahallesi, 12241 ada, 30 parsele yönelik hazırlanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği teklifi ile ilgili İmar, Kentsel Dönüşüm, Deprem ve Afet, Tüketiciyi Koruma, Hesap İnceleme, Sosyal Hizmetler, İnsan Hakları, Kadın Erkek Eşitliği, Engelli Hakları, Turizm, AB Dış İlişkiler, Araştırma Geliştirme, Bilim Teknoloji ve Elektronik Belediyecilik Müşterek Komisyon Raporu oy çokluyla kabul edildi.

Gülbahçesi, Akkapı Mahallelerinde 423 hektar alanın 1. etabında hazırlanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı revizyonu teklifi ile ilgili İmar, Çevre ve Tarım, Kanunlar, Plan ve Bütçe, Eğitim, Sağlık, Kültür Ve Sanat, Halkla İlişkiler, Ulaşım, Emlak, Tarife, Gençlik ve Spor Müşterek Komisyon Raporu ise oy birliği ile kabul edildi.

Seyhan İlçesi, Bahçeşehir Mahallesi, Otogar alanına yönelik, Adana 2. İdare Mahkemesinin 2021/684 E. 2022/465 K. sayılı iptal kararı doğrultusunda hazırlanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı revizyonu teklifi de müşterek komisyonlara havale edildi.

Seyhan Belediye Meclisi çalışmalarına devam edecek.

(vş)

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —