Tarih: 08.03.2017 11:19

Seyhan 19 Mayıs Anadolu Lisesi´nin başarısı

Facebook Twitter Linked-in

Okul idarecilerinin verdiği bilgilere göre Adana´da Anadolu Liseleri arasında Birinci olan Seyhan 19 Mayıs Anadolu Lisesi  idareci ve öğretmenleri ?Birlikte Başaralım´ projesi kapsamında, 28.11.2016-02.12.2016 tarihinde İspanya´nın Barcelona şehrinde 1. Hareketliliğini, ayrıca  02.04.2017-08.04.2017 tarihlerinde Slovenya´nın ?Ljubljana´şehrinde  ise 2. Proje hareketliliğini gerçekleştirdiler.

Avrupa Birliği Erasmus KA1 Hareketlilik Programı çerçevesinde Avrupa Birliği Başkanlığı´na bağlı Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen ?Birlikte Başaralım´ ve ?Eğitim Koçluğu´ projesi olan bu Projenin amacı; 19 Mayıs Anadolu Lisesi öğretmenlerinin mesleki tecrübeleri,aldıkları hizmet içi eğitimler ile kazandıkları yetkinliklerini geliştirip profesyonel koçluk anlayışı ile bütünleştirmek ve koçluk uygulamalarında kullanılan yöntem ve araçları eğitim ortamına uygulamaktır.

İdareciler " Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen(27.144  avro)proje ile klasik eğitim anlayışının dışında özgün yöntem ve metotları eğitim ortamına uygulama becerisi,eğitimde bireylere fırsat eşitliği sağlama,farklı kültürler ve bakış açılarını tanıyarak vizyonunu geliştirme ,ekip ruhu ve kurum kültürünün gelişmesi,Avrupa ülkelerinde uygulanan koçluk modellerinin yerinde öğrenilmesi sağlanacaktır." dedi.(CO)

 

 

 

 

             




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —