Şehit polisin nişanlısı, ?Koyun koyuna gömün bizi? diye ağıt yaktı

Şehit polisin nişanlısı, ?Koyun koyuna gömün bizi? diye ağıt yaktı

Van´da PKK´lı teröristlerce bomba yüklü aracın patlatılması sonucu şehit olan polis memuru Hacı Ahmet Öztürk´ün gelecek ay evleneceği nişanlısı, ?Koyun koyuna gömün bizi? diye ağıt yaktı.

Van´ın İpekyolu ilçesinde 2 Nisan Polis Merkezi ve Polisevi önünde PKK´lı teröristler tarafından bomba yüklü aracın patlatılması sonucu şehit olan 27 yaşındaki polis memuru Hacı Ahmet Öztürk´ün Adana´daki baba ocağına ateş düştü. Öztürk´ün şehit haberi Mithatpaşa Mahallesi´ndeki ailesine, meslektaşları tarafından verildi. Şehit evinin bulunduğu sokak, Türk bayraklarıyla donatıldı.
Şehidin 30 Eylül´de evleneceği nişanlısı Sevilay Gündüz, ?Ben onsuz yaşayamam. Beni de gömün. Koyun koyuna gömün bizi? diye ağıt yaktı.
Şehit polis memurunun naaşı Van´da düzenlenecek törenin ardından Adana´ya getirilerek, Kabasakal Mezarlığı´nda kılınacak cenaze namazının ardından Hacılı Mahallesi Mezarlığı´na defnedilecek.
Öte yandan, Şehit Hacı Ahmet Öztürk´ün, sosyal medyada, Adana Havalimanı´nda nişanlısı Sevilay Gündüz ile selfie yaptığı fotoğrafını paylaşıp, "Üzülme sevdiğim bu sensiz son yolculuğum seni de alıp gideceğim bu diyarlardan" yazdığı ortaya çıktı.(Fİ)


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı