Tarih: 20.05.2016 14:14

SARIÇAM SPOR LİSESİ HEDEF BÜYÜTTÜ

Facebook Twitter Linked-in

Adana Sarıçam Spor Lisesi Genç Erkekler Atletizm takımı Beden Eğitimi Öğretmenleri Aydın ARI ve Semih HIZLI önderliğinde başarıdan başarıya koşuyor. Yine bu sporcuların yetiştirilmesinde büyük emekleri olan Antrenörlerden Serdal KADIOĞLU, Halil İbrahim Aydın, Yavuz LAVKOR ve Ahmet DALAK´IN katkılarıyla Adana´da yapılan liselerarası yarışmalarda 798 puan toplamış ve İl birinci olarak gruplara gitmeye hak kazanmıştı.

Gençler Grup müsabakalarına Sivas´a giden Spor Lisesi 816 puan toplayarak grup birincisi oldu  ve Türkiye Şampiyonasına gitme başarısını elde etti.

Türkiye Şampiyonasında da Puanlarını yükselterek başarı grafiğini yukarı taşıyan spor lisesi 16 takım etti. İlk dört´te yer alan illere sonraki yılda bir ek kontenjan verileceğinden gelecek seneye Adana´da üç takımla gruplara gitme hakkını da sağlamış oldu. Gelecek seneye Dünya gençler müsabakalarına gitmek için Türkiye birincisi olması gerektiğinden İzmir´den dönen Spor Lisesi ekibi hiç dinlenmeden çalışmalara başladı. Hedeflerinin her yıl Türkiye şampiyonu olacak bir takımı yaratıp alttan gelen sporcularla kalıcı hale gelmeyi planladıklarını söyleyen Beden Eğitimi Öğretmeni Aydın ARI çalışmalarını bu yönde yaptıklarını, Türkiye´yi Dünya Gençler Atletizm müsabakalarında Adana´nın temsil etmesini çok istediklerini ifade etti. (Haber Merkezi)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —