ŞAMPİYONLAR LİGİ´NDE HESAP KİTAP MAÇI

ŞAMPİYONLAR LİGİ´NDE HESAP KİTAP MAÇI

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi B Grubu´nda bir üst tura yükselmenin hesaplarını özellikle Dinamo Kiev´den içeride ve dışarıda alınacak 3´er puanın üzerine kurdu.

Şampiyonlar Ligi B Grubu ikinci maçında Beşiktaş, yarın Ukrayne tamsilcisi Dinamo Kiev´i konuk edecek. Benfica deplasmanından 1 puan alınmasının ardından gruptan çıkma şansını matematiksel olarak hesaplayan Kara Kartal´da en önemli maçlar Dinamo Kiev ile içeride ve dışarıda oynanacak karşılaşmalar olarak gözüküyor.

Grubun hesabı belli
Siyah-beyazlılar için Şampiyonlar Ligi B Grubu´ndan bir üst tura yükselmenin yolu Dinamo Kiev maçlarından alınacak puanlardan geçiyor. İlk maçta Benfica deplasmanından son dakika golüyle alınan 1 puanın ardından gözünü Ukrayna ekibiyle oynanacak maça çeviren Güneş´in öğrencilerinde yarın hedef mutlak galibiyet olacak. Hafta sonu derbide 2-0 geriden gelip alınan 1 puanın morali ve enerjisiyle sahada olacak olan Kara Kartal, Vodafone Arena´da 12. adamın desteğini de arkasına alarak mücadeleden güzel bir sonuçla ayrılmayı hedefliyor.

Güneş, kadroda değişikliğe gidiyor
Teknik Direktör Şenol Güneş´in, Dinamo Kiev ile oynanacak karşılaşmada kadroda değişikliğe gitmesi beklenirken, kalede Tolga Zengin´e yer verilecek. Sağ bekte istenen form düzeyini yakalayamayan Gökhan Gönül´ü kulübeye çekecek olan deneyimli çalıştırıcı, Beck´i tekrar sahaya sürecek. Stoperde Marcelo - Tosic ikilisi yine yerini korurken sol bekte Adriano yer alacak. Caner´in ise sol açıkta görev alması bekleniyor. Orta sahada Atiba - Gökhan ikilisini bozmayacak olan Şenol Güneş´in sağ kanatta ise Quaresma´yı sahaya sürmesi muhtemel. Deneyimli çalıştırıcı, Talisca´ya forvet arkasında görev verecekken, Aboubakar ise Cenk´ten formayı alarak gol arayacak.

Beşiktaş ile Dinamo Kiev arasında Şampiyonlar Ligi B Grubu ikinci maçı Vodafone Arena´da yarın saat 21.45´te başlayacak.Vodafone Arena´da Almanya Futbol Federasyonu´ndan Felix Zwayer´in yöneteceği maç Tivibu Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak.(CO)


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı