Tarih: 26.12.2018 11:19

Rodallega, Trabzonspor´un yüzünü güldürdü

Facebook Twitter Linked-in

Spor Toto Süper Lig´in ilk yarısının son maçında Çaykur Rizespor´u sahasında 4-1 yenen Trabzonspor´da takımın golcü oyuncusu Hugo Rodallega, son üç haftayı boş geçmedi. Atiker Konyaspor, Beşiktaş ve Çaykur Rizespor maçlarında birer gol atan başarılı futbolcu, Süper Lig´in ilk yarısında attığı 9 golün 7´sini Medical Park Stadyumunda attı. Diğer 2 golü ise Ankaragücü ve Beşiktaş deplasmanlarında atan Kolombiyalı futbolcunun golle buluştuğu maçları ise bordo-mavililer kaybetmedi. 

29 puanın 15´inde katkısı var 
Trabzonspor, Hugo Rodallega´nın gol attığı maçlarda ise kaybetmedi. Bordo-mavililer Kolombiyalı oyuncunun gol attığı 7 maçta 4 galibiyet ve 3 beraberlik elde etti. Karadeniz ekibinin bu sezon topladığı 29 puanın 15´inde imzası bulanan Kolombiyalı, 16 maçla teknik direktör Ünal Karaman´ın ilk 11´de en çok şans verdiği oyuncular arasında yer aldı. Rodallega, bin 440 dakika sahada kalan Novak´ın ardından bin 424 dakika ile en çok süre alan ikinci oyuncu oldu. 

Sözleşmesi sezon sonunda bitiyor 
Trabzonspor´da sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 33 yaşındaki forvet oyuncusu, Trabzon´da mutlu olduğunu ifade etti. Kolombiyalı oyuncu sezon sonuyla ilgili olarak, "Bu konu yönetimle, menajerim arasında olan bir konu. Ben tamamen Trabzonspor´un başarısına odaklanmış durumdayım ve burada mutluyum. Çok iyi bir hava yakaladık ve bunu sezon sonuna kadar sürdürmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.(CO)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —