Tarih: 19.06.2023 11:06

Ressam Güher, "Çocuklarımız toplumların aydınlık yüzleridir"

Facebook Twitter Linked-in

Adanalı Ressam Fatma Akyüz Güher, "Çocuklarımız" temalı eseri ile katıldığı sergide, "Çocuklarımız yeni yetişen çiçekler gibidir. İnsanın büyüme ve gelişme evreleri tıpkı çiçeklerin yeşerip serpilmesi gibidir. Çocukların zihinsel, fiziksel ve sosyal yönden gelişebilmesi için ebeveynlerinin rol model olmaları, bu alanda gerekli destekleri sağlamaları, uzman kişilerin işbirliği ile birlikte rehberlik yapmaları gereklidir çünkü çocuklarımız geleceğimizdir, toplumların aydınlık yüzleridir" dedi.

ANTALYA/MURATPAŞA BELEDYESİ SERGSİNE KATILDI
Güher, Antalya/ Muratpaşa Belediyesi Aydın Kanza Kültür Merkezi'nde 5-10 Haziran 2023 tarihinde düzenlenen sergiye "Çocuklarımız" isimli 35×40 cm ölçülerindeki yağlı boya eseri ile katıldı.

GESAM VE EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 100. yılına ithafen Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı Türkiye Güzel Sanat Eseri Sahipleri Meslek Birliği (GESAM) Adana ve Antalya Şube Başkanlığı işbirliği ile düzenlenen karma sergisinde tablosu ile yer almanın onurunu yaşadığını belirten Güher, serginin koordinesinde emeği geçen herkese ve Antalyalı sanatseverlere teşekkür etti.

(VŞ)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —