Tarih: 22.12.2018 13:04

Potada Galatasaray, Fenerbahçe´yi konuk edecek

Facebook Twitter Linked-in

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi´nin 12. haftası derbi heyecanına sahne olacak. Galatasaray, yarın saat 15.15´te Sinan Erdem Spor Salonu´nda Fenerbahçe ile karşılaşacak. Ligde sarı-lacivertliler yenilgisiz olarak liderlik koltuğunda otururken, sarı-kırmızılılar ise 6 galibiyetle 6. sırada yer alıyor. 
Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan son 10 resmi maçta sarı-lacivertlilerin üstünlüğü bulunuyor. İki takım ligde 8, Euroleague´de 2 olmak üzere oynadığı 10 karşılaşmada Fener 9 kez rakibini mağlup ederken, Cimbom ise 1 kez parkeden galip ayrılabildi. 
Ligde Galatasaray 81.9 sayı, 37.4 ribaund ve 20.1 asist ortalamasıyla oynarken, Fenerbahçe ise 84.2 sayı, 32.7 ribaund ve 20.9 asist ortalamasıyla mücadele ediyor. 

Galatasaray´dan ?Çocuklar üşümesin´ kampanyası 
Galatasaray, ?Çocuklar üşümesi´ kampanyasıyla, köy okullarına destek olmak adına derbi öncesi kampanya yaptı. GSStore stantlarından 10 TL´ye atkı, bere ve eldiven satışı yapılacak. Sarı-kırmızılı taraftarlar, dilediği takdirde maçtan 30 dakika önce takımın ilgili pankartla sahaya çıkışı sırasında ürünleri sahaya atarak kampanyaya destek verebilecek. Toplanan ürünler ?Çocuklar Üşümesin´ kampanyası kapsamında köy okullarına bağışlanacak. (Öİ)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —