Tarih: 04.06.2018 14:16

OYA TEKİN, "ALADAĞ´DAKİ ENGELLİLERİMİZİ KİMSE GÖRMÜYOR"

Facebook Twitter Linked-in

Seçim ziyaretlerine Aladağ ilçesi ile devam eden CHP Adana Milletvekili Adayı Av. Oya Tekin, ilçe örgütünü ziyaret ederek ilçe Başkanı Zeki Erkan, ilçe yöneticileri ile görüşerek Aladağ´ın sorunlarını görüştü.

Aladağ´ın köylerinde yurttaşlarla bir araya elen Tekin, bölgenin temel sorunları ve beklentilerini dinledi. Aladağ´da çok sayıda engelli yurttaşın olduğunu, bu kişilerin temel sağlık ihtiyaçlarını karşılanmadığını ifade eden Tekin, "Aladağ´da halen bir hastane açılmış değil. Bir rehabilitasyon merkezi dahi yok. Buradaki engelli yurttaşlarımız çok zor durumda" diye konuştu. 

SORUNLARI DİNLEYEN DE ÇÖZEN DE OLMAMIŞ

Aladağ´da yolların ulaşıma açılmaması nedeniyle, özellikle öğrencilerin okula gitmek için büyük zorluklar çektiğini, sabah 5´te kalkmak zorunda kaldıklarını ifade eden Tekin, köylünün baz istasyonlarından kaynaklanan sıkıntı nedeniyle günlük hayatta iletişim sorunu yaşadıklarını da ifade etti. Tekin, Adana´nın her yerinde olduğu gibi Aladağ´da da tarım ve hayvancılığın bir hayli geriye gittiğine dikkat çekerek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Burada muhtarlar çok ilgisiz, halk sorunları ile baş başa bırakılmış. AKP´ye büyük bir tepki var. Kimi insanlar, kendi bilgileri dışında AKP´ye üye yapıldıklarını ifade ediyorlar. Aladağ´da tarım ve hayvancılıktan geçinmek de çok zor hale gelmiş. Burada gençler için gelecek yok. CHP olarak, Aladağ´daki yurttaşlarımızın sorunlarını tek tek, yerinde gözlemledik. 24 Haziran´dan sonra Aladağ´ın yüzünü güldüreceğiz." 

(vş)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —