Tarih: 30.10.2015 10:21

?MUTLAK DEMOKRASİ İÇİN SANDIK BAŞINA?

Facebook Twitter Linked-in

CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Türkiye´de 2 Kasım sabahından itibaren mutlak demokrasi, basın ve ekonomik özgürlüğün sağlanması, ayrımcılık ve ötekileştirmenin sona ermesi için vatandaşları CHP´ye oy vermeye çağırdı.

Tümer, Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı´nı ziyareti sırasında ülkemizin kritik süreçten çıkabilme yollarını anlattı.

CHP Milletvekili Adayı İbrahim Demir´le birlikte KAVAK Başkanı Mustafa Çiçekli, CHP 23. Dönem Adana Milletvekili Hulusi Güvel ve vakfı üyeleriyle görüşen Tümer şöyle konuştu:

?Türkiye´de barış için sokaklara çıkan insanlar hunharca katlediliyor. Komşu ülkelerimizin hiçbiriyle dost değiliz. Yanlış dış politika Türkiye´yi yalnızlaştırdı.

Tarım ve sanayi ürünlerimizi ihraç edemez hale geldik. İnsanlarımızın ayrıştırılmasına sessiz kalamayız. Barış, demokrasi ve özgürlük için sizleri CHP´ye oy vermeye çağırıyorum?

?DEMOKRASİYİ SAVUNACAĞIZ

/resimler/2015-10/30/1024318296788.jpg

KAVAK´ın ardından gittiği  Ulubatlı Hasan Mahallesi´nde Yüreğir İlçe Başkanı İsmet Yüksel ve Milletvekili Adayı Kemal Derin´in de bulunduğu toplantıda mahalle sakinlerine seslenen Tümer şunları söyledi:

 ?Baskıyı, acıyı, ekonomik sorunları hep birlikte yaşıyoruz. Kenar semtlerdeki birçok gencimizin başta ekonomik olmak üzere çeşitli nedenlerle uyuşturucu ve terör batağına düştüğünü görüyoruz.

Sorunları Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında çözebiliriz. Bu nedenle en büyük çabamız CHP´yi iktidara taşımak ve müreffeh bir Türkiye oluşumunu gerçekleştirmektir?

CHP´nin insana insan olduğu için değer verdiğini, renk, dil, din ve mezhep ayrımı yapmasının sözkonusu olamayacağını ifade eden Tümer, ?CHP, kimsesizlerin kimsesidir. Baskı ya da şiddet nereden gelirse gelsin karşı çıkacağız ve her alanda demokrasiyi savunacağız? ifadelerini kullandı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —