Millilerden Uğurcan ve Okay hedeflerini açıkladı
SPOR 7.06.2021 10:21:00 606 0

Millilerden Uğurcan ve Okay hedeflerini açıkladı

A Milli takımın Almanya kampında hazırlıklarına devam eden kalecilerimizden Uğurcan Çakır ve orta saha oyuncumuz Okay Yokuşlu başarılı olmak için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi

A Millî Takım kalecilerinden Uğurcan Çakır:

"Yaklaşık 20 gündür süren kampı değerlendiren Uğurcan, "Takım içinde çok güzel bir aile ortamı var. Herkesin masasına gidip konuşabiliyorsunuz. Önemli bir duygu. Bu olduğunda başarı geliyor. Herkes birbirini seviyor, sayıyor." dedi.

11 Haziran'da EURO 2020 açılışında karşılaşacağımız İtalya'yı da değerlendiren millî eldiven, "İtalya çok büyük bir ekol. O maçın konsantrasyonu elbette farklı olacaktır. Hocalarımızın analizleri doğrultusunda rakiplerimize ayrı ayrı hazırlanıyor. Her maça tek tek bakıyoruz. Rakiplerimizle ilgili en ince ayrıntısına kadar analiz yaparak çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.

Uğurcan Çakır, Türk halkına son bir mesaj vermesi istendiğinde "Milli forma her şeyin önünde geliyor. Bize inansın ve güvensinler. Ay yıldızlı bayrak her şeyin üstündedir. Burada oynayan oynamayan herkes birbirine destek verir. Kimin oynadığı değil takımın başarısı önemli. Kişisel hedeflerim takımın önüne geçmiyor. Bu bizim milli takımımız. Bizim çocuklarız. Euro 2008'de Nihat Ağabey'in attığı golden sonraki hisleri hâlâ taşıyorum. Bize inansınlar, güvensinler. İnşallah biz de onların dualarını karşılıksız bırakmamak için çalışacağız" diyerek sözlerini noktaladı.

A Millî Takım oyuncularından Okay Yokuşlu:
 
“İşini tam anlamıyla yapan, çalışan bir grup var. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Umarım aklımızdakini sahaya yansıtırız” diyen Okay, kamp ile ilgili olarak da “Kampta ortamımız çok güzel. Yemekte, fitness odasında, tedavi odasında keyif alan ve sahada işini ciddi yapan bir ekibiz." değerlendirmesini yaptı.

Turnuva ve İtalya açılış maçı ile ilgili de konuşan millî orta saha oyuncusu “Bu takımla ilk kez böyle bir turnuvaya katılıyoruz. Bu turnuvanın öneminin farkındayız. Genel konsantrasyonumuz İtalya maçı üzerine. İtalya maçı güzel ve zor bir maç olacak. Umarım kalbimizdekileri sahaya yansıtabiliriz. Biz kendimize çok güvenen bir takımız. Turnuvada birçok iyi takım var. Onlar da şampiyonluk için oynayacaklar. Sonuna kadar gitmek istiyoruz ama adım adım ilerlemek daha sağlıklı olacaktır. Öncelikli hedefimiz gruptan çıkmak." dedi.

Teknik direktör Şenol Güneş ile ilgili olarak “Hoca ile futbol dışında da konuşabiliyorsunuz. Bu çok önemli ve güzel bir şey. Şenol Güneş kendisini birçok kez kanıtlamış bir hoca. Onunla olmaktan çok mutluyuz” derken ülkemize mesajını da “Bütün ülke tek yürek olup maçlara çıkacağımızı biliyoruz. Bu desteği hissediyoruz. Bizi hiç yalnız bırakmıyorlar. Umarım onları mahcup etmediğimiz maçlar çıkarırız ve onları gururlandırırız." şeklinde verdi.(CO)


DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,25% 0,26
  • EURO

    35,08% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2270,84% 0,79
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51
  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli