Tarih: 23.12.2016 11:28

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş:?Sarıkamış Harekâtı, Mehmetçiğin boynu bükük destanıdır?

Facebook Twitter Linked-in

SARIKAMIŞ HAREKATI´NIN 102 YIL DÖNÜMÜ

Yusuf Baş, Sarıkamış Harekâtı´nın 102. Yıl dönümü münasebetiyle yayınladığı mesajda, ?Sarıkamış Harekâtı; Türk Milleti´nin vatan aşkının simgesi, ülkü uğruna azmin, inancın, adanmışlığın eşsiz timsali, yokluğa kafa tutan, ölümün üzerine koşan Mehmetçiğin, Allahuekber Dağları´nda kar üzerine son nefesiyle yazdığı, boynu bükük destanıdır.? ifadesini kullandı.

DÜŞMANA DEĞİL İKLİME MAĞLUP OLDU

Yusuf Baş ?Sarıkamış Harekâtı; tüm vatanın sathı, imkansızlığın son hattı, milletimizin kara bahtı, 90 bin yiğidin şahadet tahtıdır. Zorluğun doruğunda, çaresizliğin zirvesinde birkaç güne asırları sığdıran; düşmana değil, iklime mağlup olan Sarıkamış Harekâtının Yiğitleri Dünya durdukça unutulmayacak, hep milletimizin sinesinde yaşayacaktır. Sarıkamış´ta karları kefen olan o vatan evlatları milletimizin şanı, alnımızın akıdır.? diye konuştu.

CANIMIZ PAHASINA SAHİP ÇIKACAĞIZ

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, ?Üzerinde yaşadığımız vatan, tıpkı Malazgirt´te, Çanakkale´de, Sakarya´da olduğu gibi Sarıkamış´ta 102 yıl önce ortaya konan azmin, kararlılığın ve imanın bizlere bıraktığı mirastır. Bu mirasa canımız pahasına sahip çıkacağız. Bu duygu ve düşüncelerle; dün Sarıkamış Harekatı´nda verdiğimiz Şehitlerimizi rahmetle, minnetle anarken, bugün içeride ve dışarıda devletimizin ve milletimizin bekası uğruna toprağa düşen tüm Şehitlerimize Allah´tan rahmet, milletimize baş sağlığı diliyorum.? dedi.(CO)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —