M1 ADANA’DA “ANNELER GÜNÜ” HEDİYELERİ ÜRETEN KADINLARDAN
EKONOMİ 11.05.2022 08:07:00 1040 0

M1 ADANA’DA “ANNELER GÜNÜ” HEDİYELERİ ÜRETEN KADINLARDAN

Seyhan Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin “Üreten Kadınlar Pazarı”  Hediyenin en iyisi Annelerimiz için parolasıyla 6-7-8 Mayıs tarihlerinde M1 AVM ziyaretçileri ile buluştu.

METRO PROPERTIES ve FİBA CPM ortak mülkiyetinde yönetilen M1 Adana Alışveriş Merkezi, “ Anneler Günü” niçin düzenlediği etkinlikler ile bu yıl da ziyaretçilerini günün anlam ve önemine uygun etkinlikler ile buluşturdu. 

Seyhan Belediyesinin katkıları ile gerçekleştirilen Seyhan Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin “Üreten Kadınlar Pazarı”  Hediyenin en iyisi Annelerimiz için parolasıyla 6-7-8 Mayıs tarihlerinde M1 AVM ziyaretçileri ile buluştu. Üreten kadınlarımızın birbirinden değerli el emeği göz nuru ürünleri 3 gün boyunca M1 Adana AVM ziyaretçilerinin ilgi odağı oldu.  7 Mayıs Cuma günü gerçekleştirilen ve çocukları anneleri ile buluşturan “Teraryum” etkinliği anneler ile çocukların anlamlı buluşmasına tanıklık etti.

M1 Adana AVM’nin “Anneler Günü” için özel olarak düzenlediği sosyal medya kampanyasında şanslı 5 takipçi M1 Adana AVM BEKO mağazasından 200 Tl’lik hediye çeki kazandı.

M1 Adana AVM Müdürü Yalçın Öz : “ Seyhan Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin “Üreten Kadınlar Pazarı” çerçevesinde bu yıl Anneler Günü için sergilenen  el emeği göz nuru şaheser niteliğinde eserlerini halkımız ile buluşturmaktan büyük mutluluk duyduk. Bu anlamlı etkinliği “Anneler Günü” çerçevesinde vatandaşlarımız ile buluşmasında  destek olan  Seyhan Belediyesi ve başta “Anneler” olmak üzere  tüm ziyaretçilerimize şükranlarımı sunuyorum.” Dedi.

M1 ADANA ALIŞVERİŞ MERKEZİ HAKKINDA

2000 yılında kapılarını açan M1 Adana AVM, Adana ve tüm bölgedeki farklı beğeni ve ihtiyaçlara cevap veren bir alışveriş merkezi olma özelliği taşıyor. 200 mağaza, 90.000 m2 kiralanabilir alana sahip M1 Adana AVM, büyüklüğü ve mağaza karmasıyla ziyaretçilerine keyifli alışveriş yapma imkanı sağlarken, eğlence ve kültürel etkinliklere katılma fırsatı sunuyor. 22 yıldır Adana ve bölge halkına her alanında farklı bir tecrübe yaşatan M1 Adana AVM’ de Türkiye’nin ve dünyanın en iyi markaları bulunuyor. Carrefoursa, H&M, IKEA Sipariş ve Teslim Noktası, Media Markt, Koçtaş, LC Waikiki, Mudo City, Ayakkabı Dünyası, Armağan, YKM, Marks&Spencer, GAP, Mango, Koton, Mavi, Teknosa, Goldpark ve Paşabahçe ve Vatan Bilgisayar gibi uluslararası ve ulusal zincir mağazaları, yerel markalarla aynı çatı altında toplayan M1 Adana AVM; 8.800 m2'l ik sinema alanı, 1.600 m2'lik yiyecek - içecek bölümü (Food Court), 3050 araç kapasiteli otoparkı, ATM ve müşteri hizmetleri gibi modern alışveriş ortamının gerektirdiği tüm birimleriyle bölgeye katkı sağlamaya devam ediyor. Ferah mekanı ve lezzetli alternatifleriyle Adana’nın en çok tercih edilen alışveriş merkezi M1 Adana; çocuk oyun alanları, Cinemaximum ve geniş eğlence alternatifleriyle alışverişi benzersiz bir keyfe dönüştürüyor.

(vş)


Harb-İş,“Ücretler yeniden düzenlenmeli “

"YENİLENEBİLİR ENERJİ NASIL TÜRKİYE’NİN ELEKTRİK ÜRETİM KAYNAĞI OLABİLİR"

"Bağımsız olmayan bir Kurulun vereceği karar tartışılır!"

MB Başkanı’ndan enflasyonla ilgili “yol haritası” mesajı

Türkiye, dünya lideri

“İş dünyasının finansmana erişimi kolaylaştırılmalıdır”

TOYP BAŞVURULARINDA SON TARİH 31 AĞUSTOS

Türk Telekom’un “Dijital Türkiye: Yeni Bir Gelecek” temalı Faaliyet Raporu’na 3 ödül

Türkiye’de dijital bankacılığa ilgi artıyor

R+T TURKEY FUARI’NDA HEDEF UZAK PAZARLAR

“TOPLU SÖZLEŞME TİYATROSU SONA ERDİ”

“DEPREM DEĞİL BİNA ÖLDÜRÜR”

Ekonominin kalbi TOBB'da attı

"Emlak zenginleri İstanbul depremi sonrası fakir kalabilir"

Şahin Bilgiç, TOBB Ekonomi Şurası’na katıldı, üyelerinin taleplerini iletti

Dünyaca ünlü çekirdeksiz Sultani üzümde hasat başladı

DÜNYA TAHIL PİYASASINA ‘TAHIL KORİDORU’ ETKİSİ

MYK VE ADASO ARASINDA YETKİLENDİRME PROTOKOLÜ İMZALANDI

"Her 100 kişiden 90’ı Su Yalıtımı Yönetmeliği’nden önce yapılan binalarda oturuyor"

R+T TURKEY FUARI’NDAN İHRACAT SEFERBERLİĞİ

"KRUVAZİYER YOLCU SAYISI % 66,7 ARTTI, FIRSATI İYİ DEĞERLENDİRMELİYİZ"

  • BIST 100

    9548,57%0,19
  • DOLAR

    32,49% 0,16
  • EURO

    34,80% 0,25
  • GRAM ALTIN

    2487,88% 1,05
  • Ç. ALTIN

    4157,48% -1,05
  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı