LÖSEV’in  ürettiği satsuma mandalinaları yüksek koruma sunuyor
YAŞAM 4.12.2020 10:22:00 1389 0

LÖSEV’in  ürettiği satsuma mandalinaları yüksek koruma sunuyor

İzmir Seferihisar LÖSEV Çiftliği’nde üretilen mandalinaların satışından elde edilen gelir de lösemili çocuklara sunulan ücretsiz sağlık ve eğitim hizmetlerinde kullanılıyor.

 

Kurulduğu 1998 yılından bu yana; “Kanser hastalıklarından korunmak için ilk şart sağlıklı beslenme” diyen LÖSEV, Seferihisar LÖSEV Çiftliği’nde üretilen mandalinaları satışa sunuyor.İyi tarım yöntemleriyle yetiştirilen mandalinalarda hiçbir katkı maddesi bulunmadığı test edilip onaylandı. Tarım ilacı kalıntısı olmadandoğal yöntemler ile olgunlaşan, sarartıcı gaz, raf ömrünü uzatacak parafin gibi kimyasallar kullanılmadanüretilen satsuma cinsi mandalinalarinternette 3, 6 ve 9 kilogramlık mukavva kutularla satışa sunuluyor. C vitamini deposu mandalinalarıTürkiye’nin her yerindenwww.lsvdukkan.com adresinden sipariş vererek kargo ile almak mümkün.

 

İYİLEŞEN GENÇLER HASATTA

LSV Dükkân markası ile içinde iyilik olan, doğalürünleri halkla sunan LÖSEV, Seferihisar’da bulunan çiftliğinde mandalinahasadını tedavisi tamamlanan gençler ve ailelerle hayata geçiriyor. Yüzlerce ağacın bulunduğu çiftlik yerleşkesinde bir yandan mandalinaları dalından toplayan diğer yandan doğal yaşam, doğal beslenme,spor, aktif yaşamla hasat geçiren LÖSEV Gençleri ve Aileleri için hasat tam bir festivale dönüşmüş vaziyette.

 

DOĞAL GIDALAR ANNE ÜRETİMİ

Mandalinanın yanısıra mutfak atölyelerindelösemili çocukların anneleri tarafından tarhanadan reçele, salçadan çikolataya birçok gıda sağlıklı ve doğal yöntemlerle üretiliyor. Kadınlara istihdam sağlayan Anne Üretim Atölyeleriile anneler yaşadıkları sıkıntıları geride bırakıyor. LSV Dükkân üretimi tüm bu gıdalara gerek çocuğu, gerek kendisi yada tüm ailesi için tercih edenler ürünlere www.lsvdukkan.com adresinden kolayca erişerek sipariş verebilir ve Türkiye’nin heryerinden teslim alabilir.

 

SALGINA KARŞI YÜKSEK KORUNMA

 

Tüm dünyanın ve ülkemizin COVİD-19’a karşı mücadele ettiği şu günlerdebağışıklığı güçlü tutmanın ilk şartı olan yeterli, sağlıklıve doğal beslenme yine gündemde. C vitamininin enfeksiyonlara karşı vücut direncini koruması sebebiyle uzmanların önerisi bu süreçte de yeterliC vitamini alınması şeklinde. Güvenle tüketebileceğiniz C vitamini deposu, doğal LÖSEV Satsuma Mandalinaları ve LSV Dükkân ürünleri bireysel siparişlerinizle sizin sağlığınızı korurken kurumsal taleplerinizle de sosyal sorumluluk projesine dönüşebilir. LSV Dükkân ürünlerini tercih eden kurumlar yeni yıl öncesi bu ürünleri kargo yoluyla çalışanlarına, müşterilerine ileterek kurumsal sosyal sorumluluktada bir adım öne geçebilir.

 

Tüm ürünlere www.lsvdukkan.com web sayfasından ve 0312 447 06 60numaralı telefondan sipariş vererek erişebilirsiniz.(CO)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Rahatlığın Adresi: Adidas

Sevdiklerimize Orkide Hediye Etmenin Anlam ve Önemi

Çocuklar da Stres Neden Olur?

“HÜKÜMLÜ VE YÜKÜMLÜLERİ TOPLUMA KAZANDIRACAĞIZ”

Prof. Dr. Sultan Tarlacı: “Yaratıcı kişiler kuralları sevmez, sınırlarda dolaşır”

Türkiye ve dünyanın ilk tescilli kadın kebapçısı

Farklı ülke numaralarından gelen WhatsApp aramalarına dikkat!

Kendinizi sürekli ‘şişman’ hissediyorsanız dikkat!

SAVAŞ MAĞDURU UKRAYNALI ÇOCUKLAR İBB’NİN MİSAFİRİ OLDU

ARI SOKMASINDA ADRENALİN OTOENJEKTÖRÜ HAYAT KURTARIYOR!

AİLENİZİ KORUMAK SİZİN ELİNİZDE!

ÖFKE KONTROLÜNDE ETKİLİ ÖNERİLER

Prof.Dr. Barış Öztürk ,”Metabolik Otofaji Diyeti İle Kilolara Elveda”

Eyvah Kayınvalidem Geliyor!

Üzüm Tüketmenin 8 Faydası!

Kedi Kumu

Yüksek sıcaklık ve güneş, sürüş güvenliğini tehlikeye atıyor

Olumsuz duygular hissedildiğinde çözüm buzdolabında değil!

VİŞNENİN FAYDALARI SAYMAKLA BİTMİYOR !

"Baharatlı yiyecekler geniz akıntısı sebebi"

10 BİNİ AŞKIN GÖRME ENGELLİYE REHBER OLAN PLATFORM: KÖRÜZ.BİZ

  • BIST 100

    9548,57%0,19
  • DOLAR

    32,49% 0,16
  • EURO

    34,80% 0,25
  • GRAM ALTIN

    2487,88% 1,05
  • Ç. ALTIN

    4157,48% -1,05
  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı