Tarih: 24.11.2017 10:50

KÜÇÜK:"KUTUPLAŞMA VE AYRIŞTIRICI DİLDEN UZAKLAŞILMALIDIR"

Facebook Twitter Linked-in

Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük, "İsteğimiz ve dileğimiz ülkemizin olağan günlerine bir an evvel dönmesidir. Ancak, yukarıdan başlayan olumsuzluklar, hukuksuzluklar, pervasızlıklar aşağıya doğru ilerlemeye devam etmektedir. Toplumsal ayrışmayı ve kutuplaşmayı artırıcı söylemlerden herkesin uzak durması gerekmektedir. Kendisine gazeteci-yazar diyen, ancak, bu kavramlarla yan yana getiremediğim, Rasim Ozan Kütahyalı en son söylemleri ile Boşnak kökenli yurttaşlarımızı derinden yaralamış ve geniş toplumsal rahatsızlığa sebebiyet vermiştir. Bu ağır söylem ne yazık ki onları değil hassasiyet sahibi her insanda ciddi infial yaratmıştır. Geçmişte de benzeri davranışları ve sözleriyle anılan Rasim Ozan Kütahyalı´yı bu tavrı ve söylemleri nedeniyle şiddetle kınıyorum.  İki gün önce de Malatya´da Alevi yurttaşlarımızın yaşadığı 13 evin kapısının işaretlenmesi bizlere Kahramanmaraş olaylarını hatırlattı. Dileğim, bu tür olumsuzlukların yaşanmaması, bir an evvel son bulması, daha vahim sonuçlar doğurmadan toplumsal uzlaşı dilinin başta Cumhurbaşkanı ve siyasiler tarafından mutlak suretle ortaya konulmasıdır. En önce de siyasi iktidarın temsilcileri, görev ve yetki makamında bulunanlar tarafından bu tavır ortaya konulmalıdır. Siyasi iktidarın ´ben yaptım oldu´ mantığıyla ve KHK´larla ülkemizi getirdiği bu karanlık süreç bir an evvel son bulmalıdır."

15 ARALIK 2017 CUMA GÜNÜ "İŞ HUKUKUNDA GÜNCEL DEĞİŞİKLİKLER" KONULU PROGRAM YAPILACAK.

Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük, yeni Adli Yılın başlamasıyla birlikte Baronun meslek içi eğitim çalışmalarının hız kazandırdığını belirtti.

18 Kasım 2017 Cumartesi günü "Kamulaştırma ve Kentsel Dönüşüm Hukuku" başlıkla çalışma yapıldığını, bu dönemde her ay önemli ve temel bir program üzerinde meslektaşlarının bilgilerini diri tutmaları, tecrübelerini geliştirmeleri açısından  çalışmalarının devam edeceğinin altını çizen Av. Küçük, 15 Aralık 2017 tarihinde Cuma günü de "İş Hukukunda Güncel Değişiklikler " konulu bir programın gerçekleştirileceğini hatırlattı.(CO)

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —