Tarih: 05.04.2023 12:13

Kılıçdaroğlu, "Altı lideri bir araya getiren; demokrasidir"

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Trabzon Atatürk Meydanı’nda düzenlenen Millet Buluşması’nda konuştu.
CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu:“Cumhurbaşkanı seçildiğimde önümüzdeki Kurban Bayramında emeklilerin hesabına 15 bin lira yatacak. Bay Kemal o paraların tamamını bulacak, hiç endişelenmeyin. Beşli çetelere, uyuşturucu baronlarına, beş - altı yerden maaş alanlara gelince para var; emekliye gelince para yok. Para var, kuruşu kuruşuna hesapladım, 418 milyar dolarlık bir hortum var. O paranın tamamını, 418 milyar doları alacağım ve bu milletin cebine koyacağım.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bir demiryolu hayali var. Tam 100 yıl önce söylemiş. Allah nasip ederse 100 yıl sonra Mustafa Kemal’in o hayalini gerçekleştireceğiz, demir yolunu Gürcistan'a kadar Sarp’tan geçirerek bu alanı büyüteceğiz”
Altı lideri bir araya getiren; demokrasidir, kul hakkı yememektir, yolsuzluklarla mücadeledir, esnafın içinde bulunduğu durumdur, kişi başına gelirin sürekli düşmüş olmasıdır, bu ülkede adaletin artık olmamasıdır. Biz bir araya geldik, beraberiz, bu ülkeye hem adaleti, hem gelir dağılımında dengeyi, kadın haklarını getireceğiz, gençlerin istediklerini yapacağız. Kendimize değil halka çalışacağız, sizin için mücadele edeceğiz
Sandık başına giderken elinizi vicdanınıza koyun ve oyunuzu öyle kullanın. Kul hakkı yiyenden yana taraf olmayın. Kul hakkı yiyenlere asla ve asla prim vermeyin. Dünyalığını Türkiye’de değil de dünyalığını Amerika’da yapanlara oy vermeyin."

(vş)

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —