Tarih: 29.05.2018 15:54

Kılıçdaroğlu, İnce ile 10 miting yapacak

Facebook Twitter Linked-in

Partisinin aday tanıtımı ve seçim bildirgesini açıkladıktan sonra kampanya dönemini başlatan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun, cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile 10 miting yapması planlanıyor.

CHP, seçim bildirgesi ve aday tanıtım toplantısını hafta sonu Ankara´da gerçekleştirmişti. Toplantının ardından kampanya dönemini başlatan Kılıçdaroğlu, dün ilk Ankara´da Minibüsçüler Odasını ziyaret etmiş, daha sonra da sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle iftarda bir araya gelmişti.

24 Haziran´a kadar 25 civarında il ziyareti gerçekleştirmesi beklenen Kılıçdaroğlu, ziyaretlerin önemli bir bölümünde kapalı toplantılara ve iftar programlarına katılacak.

Bugün Kahramanmaraş´ta iftar programına iştirak edecek Kılıçdaroğlu, yarın Gaziantep, sonraki gün ise Edirne´de olacak.

İnce ile beraber miting
Kılıçdaroğlu´nun seçim gününe kadar CHP´nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile 10 miting yapması da planlanıyor.

Planlama kapsamında İnce ve Kılıçdaroğlu, ilk olarak 1 Haziran´da Bursa mitingine katılacak. 5 Haziran´da Aydın, 13 Haziran´da Ordu ve Giresun, 19 Haziran´da Hatay ve Antalya, 20 Haziran´da Mersin, 21 Haziran´da İzmir, 22 Haziran´da Ankara´da vatandaşlara hitap etmesi beklenen Kılıçdaroğlu ve İnce, 23 Haziran´da İstanbul´da halka seslenerek kampanya dönemini tamamlayacak.(Öİ)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —