KILIÇDAROĞLU ADANA´DA ÇİFTÇİLER İLE BULUŞACAK

KILIÇDAROĞLU ADANA´DA ÇİFTÇİLER İLE BULUŞACAK

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çukurova çiftçisinin sorunlarını dinlemek üzere ?Adana Tarımına Sahip Çıkıyor? gündemli bir günlük program için 3 Haziran´da Adana´ya gelecek.

CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut, yaptığı açıklamada, Kılıçdaroğlu´nun Adana İl Örgütü´nün davetlisi olarak Adana´ya geleceğini ve tarım sektörünün paydaşlarıyla buluşacağını bildirdi. Kılıçdaroğlu´nun 3 Haziran´da ?Adana Tarımına Sahip Çıkıyor? gündemli bir günlük programında önce tarım sektörünü temsil eden sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geleceğini aktaran Barut, Kılıçdaroğlu´nun daha sonra Karataş ovasında pamuk tarlalarında çalışan ve çadırlarda yaşayan tarım işçilerini ziyaret edeceğini kaydetti.
Tarımın, hem kent hem de ülke ekonomisinin belkemiği durumunda olduğuna işaret eden Barut, Kılıçdaroğlu´nun öğleden sonra ise Seyhan Oteli´nde Adana´nın tüm ilçelerinden çiftçilerin katılımıyla gerçekleştirilecek ?CHP İktidarında Çukurova´da Tarım? konulu toplantıda sorunları çiftçilerin ağzından dinleyeceğini dile getirdi. Barut, ?Tarım sektöründe yaşanan sorunları da yakından biliyoruz ancak çiftçilerimizin sorunlarını bizzat kendilerinin anlatabileceği bir ortam oluşturup, Türkiye´nin dikkatini tarıma çekmek için Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Adana´da partili-partisiz ayrımı yapmaksızın tarım sektörünün paydaşlarıyla bir araya gelecek. Saat 15.00´te Seyhan Oteli´nde yapılacak ?CHP İktidarında Çukurova´da Tarım´ konulu toplantıya tüm çiftçilerimizi ve tarım sektörü içinde faaliyet gösteren yurttaşlarımızı bekliyoruz? dedi.(CO)


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı