KILIÇAROĞLU SİYASETTE YENİ BİR UFUK AÇACAKLARINI SÖYLEDİ
SİYASET 5.09.2019 00:35:00 7665 0

KILIÇAROĞLU SİYASETTE YENİ BİR UFUK AÇACAKLARINI SÖYLEDİ

CHP lideri, “Eski siyaset anlayışını bir tarafa bırakıyoruz. Kavgadan uzak, görüşü, inancı ne olursa olsun, kimliği ne olursa olsun herkesi kucaklayan bir siyaset anlayışı getiriyoruz,” diye konuştu

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; Genel Başkan Yardımcıları, Milletvekilleri ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte İmranlı Belediye Başkanı Murat Çalık’ı makamında ziyaret etti.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu, daha sonra İmranlı Belediye Başkanı Murat Çalık ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Parti Otobüsü üzerinden halka hitap etti.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu şöyle konuştu:

“. İmranlı’da olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Sizlerle beraber olmaktan onur ve gurur duyuyorum.

Kısaca beni dinleyin, süremiz çok az. Önce şunu ifade edeyim, size yürekten teşekkür ediyorum Murat Başkan’ı seçtiğiniz için. Önce teşekkür edeyim. O çalışkan bir Belediye Başkanı, o mücadele eden bir Belediye Başkanı, o sizin için çalışan bir Belediye Başkanı, İmranlı’yı hayatının bir parçası olarak gören bir Belediye Başkanı. O geldi buraya ve sizler onu seçtiniz. Dolayısıyla ben bu partinin Genel Başkanı olarak size yürekten teşekkür ediyorum, sağ olun, var olun diyorum.

Elbette siyasette yeni bir ufuk açıyoruz. Eski siyaset anlayışını bir tarafa bırakıyoruz. Kavgadan uzak, gerilimden uzak, insanı seven, görüşü ne olursa olsun, inancı ne olursa olsun, kimliği ne olursa olsun herkesi kucaklayan, kadın – erkek, yaşlı – genç demeyen, herkesi kucaklayan, herkesin sorununa eğilen ve her sorunu çözmek için mücadele eden bir siyaset anlayışı getiriyoruz. Bu siyaset anlayışının özünde yatan şudur; özünde yatan kul hakkı yememektir, özünde yatan harcanan her kuruşun hesabını millete vermektir. Sizler vergi veriyorsunuz parayı harcıyorlar, nereye gittiğini kimse bilmiyor. Nereye ne kadar harcandığını kimse bilmiyor. Ama biz yeni bir siyaset anlayışıyla harcadığımız her kuruşun hesabını size vereceğiz. Milletine hesap vermek siyasetçi için onurlu bir görevdir. Biz bu onurlu göreve talibiz ve onun mücadelesini veriyoruz. Bunu beraber yapacağız, birlikte yapacağız. Geçmişte A partisine, B partisine oy veren vatandaşlarım olabilir, ama yeni siyaset anlayışında bizimle beraber gelin, yol arkadaşı olalım, Türkiye’nin önünü açalım, Türkiye’nin ufkunu açalım.

Bakın Türkiye bir ateş çemberi içinde. Sizler zaman zaman gazetelerden de okuyorum, zaman zaman belki Suriyelilere kızıyorsunuz niye geldiler buraya diyorsunuz. Elimizden işimizi aldılar, ağzımızdan ekmeğimizi aldılar diye kızıyorsunuz. Kızacağınız Suriyeliler değil, Suriyelileri buraya getirenlere kızacaksınız, kimler getirdi buraya onlara kızacaksınız.

Ve bizler yeni siyaset anlayışı içinde bayrağımızı seviyoruz, ülkemizi seviyoruz, vatanımızı seviyoruz, insanımızı seviyoruz, ayrım yapmıyoruz, hiçbir ayrıma izin vermiyoruz ve bütün Türkiye’yi kucaklıyoruz. Türkiye’yi yeni bir anlayışla yönetmeye talibiz. Önümüzde göreceksiniz belki yeniden seçimler olacak, belki yeni bir ufuk açılacak. Hep beraber ve hep birlikte Türkiye’yi içinde bulunduğu çıkmazdan çekip çıkaracağız. Kimseye muhtaç etmeden çekip çıkaracağız.

Belediye Başkanlarıma şunu söyledim, devraldığınız miras ağır bir mirastır, aldığınız borçlar yüksek borçlardır ben bunu biliyorum. Ama sakın ola ki şikayet etmeyeceksiniz, elim kolum bağlı demeyeceksiniz. Gün 24 saat, 24 saat halk için, millet için çalışacaksınız 24 saat.

Ekrem Başkan İstanbul’da çalışıyor günün 24 saati. Burada da Belediye Başkanınız çalışıyor, o da günün 24 saati. Bizler de günün 24 saati Türkiye’nin aydınlığı için çalışıyoruz. Türkiye’de yaşayan her insan için çalışıyoruz. Kavgasız, dövüşsüz bir Türkiye, huzur içinde yaşadığımız bir Türkiye için çalışıyoruz.

Efendim buraya geldim, Ekrem Bey’le beraber geldik, bizi karşıladınız, sağ olun, var olun diyorum. Çok çok teşekkür ediyorum, inşallah yolumuz tekrar buraya düşer, inşallah tekrar karşılaşırız. Hepinize kucak dolusu selam, sevgi, saygı gönderiyorum."

KAYNAK: CHP İNTERNET SİTESİ


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

"TORBACI YAKALAMAKLA UYUŞTURUCU BELASI ÇÖZÜLMEZ"

CHP’Lİ TANAL, "MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ATAMA SÖZÜNÜ TUTMADI!"

Tülay Hatimoğulları Hatay'daki hava kirliliğini sordu

BAE'den ithalata vergi muafiyeti

Kılıçdaroğlu, 'Filenin Sultanları'nı Kutladı

Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri ve 100. Yıl Marşı Tanıtım Programına katıldı

CHP Adana İl Örgütü Zafer Bayramını kutladı

Kılıçdaroğlu: "Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Yürekten Kutluyorum"

Ayhan Barut'tan narenciye üreticisi ve ihracatçısı için 3 bin lira destek talebi

Hasan Efe Uyar: "İktidar Vatandaşa 7 Ayda 22 Milyar Ceza Kesti"

Kılıçdaroğlu: “Türkiye Uyuşturucunun Pazarı Haline Geldi"

Emep'li Demir,"işçilere istifa baskısı uygulanıyor"

Mustafa Oğuz Yiğit: “AK Parti'nin Tarım Politikaları Çiftçiyi İflasa Sürüklüyor”

CHP’Lİ SÜMER,“ADANA’DA DEPREMİN YARALARI KAPANMIYOR”

CHP’li Bulut, “Ballı Maaşlara Devam “

“Malazgirt, Anadolu’daki siyasi hükümranlığımızın kapılarını açmıştır”

CHP'li Şevkin'den Hatay için, bakanlara soru yağmuru

Gürer: “Faiz artışı işsizliği tetiklerse, iş kötü…”

Ayhan Barut, anız yangınlarına kesin çözüm istedi

ERDİL DEDEOĞLU CHP CEYHAN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,35
  • EURO

    34,75% 0,10
  • GRAM ALTIN

    2507,64% 0,95
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.6 ° / 13 ° Güneşli