Tarih: 06.03.2021 12:27

"Kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz"

Facebook Twitter Linked-in

Adana Demirspor’da Sinan Kurt’tan mesaj var.. Kendisini daha çok 6, 8 ve 10 numaralı bölgede başarılı bulduğunu, ancak son kararı teknik direktörün vereceğini söyledi.. Genç futbolcu, “Samet Hoca bana güvenip, Bandırma karşısında görev verdi. Ben de onu mahcup etmeyip, iyi bir futbol sergileyerek gol attım” yorumunu yaptı..

HÜCUMU SEVİYORUM
Bandırma’ya karşı iyi hazırlanıp, istenilen taktiksel anlayışı da sahaya başarıyla yansıttıklarını dile getiren 26 yaşındaki orta saha oyuncusu, “Kendimi daha çok 6, 8 ve 10 numara olarak görüyorum. Ancak nerede oynadığımın çok da bir önemi yok. Sahaya çıkıp, benden istenileni ortaya koymaya çalışıyorum. Hücuma destek vermeyi daha çok seviyorum. Samet Hoca da bana güvendi ve ben de onu mahcup etmemek için elimden geleni yaptım” dedi..

KAZANIP BEKLEYECEĞİZ
Kurt, “Ligde zirvede oynayan her takım, özellikle son haftalarda karşı karşıya gelecek. Biz, ligde kalan 10 maçımızı da kazanmak istiyoruz. Üst sıralarda illa ki puan kayıpları olacak. Ama hedefe ulaşmak; ‘Süper Lig’e çıkmak istiyorsak kalan maçlarımızı kazanmamız lazım. Bunun için elimizden geleni yapacağız. Samsunspor ile zor bir maça çıkacağız. Kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz. Kazanıp, rakiplerimizin puan kaybını bekleyeceğiz” dedi.(CO)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —