Tarih: 30.10.2018 10:30

Kayserispor´da en golcü oyuncu Chery

Facebook Twitter Linked-in

Çin´den kiralanan Hollandalı futbolcu, bu sezon 10 maçın 10´unda da forma giydi. 834 dakika sahada kalan Chery takımı adına 4 gol kaydetti. Sezonun ilk maçında Antalyaspor´a karşı takımının sezondaki ilk resmi golünü atan Chery, sonrasında Kayserispor´un Fenerbahçe´yi 3-2 yendiği maçın 69. dakikasında 3. golü kaydetmişti. 
Kayseri´de oynanan ve 2-2 sona eren Çaykur Rizespor maçında da 62. dakikada penaltıdan takımının ilk golünü kaydeden Tjaronn Chery son olarak Kadir Has Stadı´nda oynanan Sivasspor maçında yine ağları havalandırdı. 
Müsabakanın 88. dakikasında hakem Alper Ulusoy´un penaltı noktasını gösterdiği pozisyonda topun başına geçen Hollandalı futbolcu, skorboard 90. dakikayı gösterirken golünü attı. Sivasspor kalecisi Tolgahan´ın solundan topu filelere gönderen Chery, bu sezonki 4. golünü atmış oldu. 
Bu sezon Kayserispor´da Chery´den sonra Umut Bulut 2 golle en skorer oyuncu olarak görülmekte. Kayserispor´un ligdeki 9 golünde Şamil Çinaz, Bernard Mensah ve Skrtel (Fenerbahçe maçında kendi kalesine atmıştı)´in imzaları bulunuyor. (Öİ)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —