Tarih: 13.02.2018 15:47

Karataş´taki Kamp Etkinliği Sona Erdi

Facebook Twitter Linked-in

9-10-11 Şubat Tarihlerinde Karataş Tabiat Varlıkları Koruma Alanında (Çamlık Ormanı)  gerçekleştirilen kamp etkinliğine 122  kamp sever katılım gösterdi.

Türkiye´nin bir çok ilinden katılım gösteren kamp severlere, Karataş tanıtılarak ilçe genelinde , kamp etkinliği ile birlikte  Fotoğraf yarışması da gerçekleştirildi . ?kadrajımdakarataş?  konulu fotoğraf yarışması için ilçenin çeşitli bölgelerinde çekilen fotoğraflar jüriler tarafından değerlendirildikten sonra  sosyal medya da oylamaya sunularak en çok beğeni alan paylaşım ile  kazanan belirlendi .

Pusulasız Gezginler  ekibinin Başkanı Cem Öztürk ; Karataş´a hayran kaldıklarını belirtirken ,etkinlikte desteklerini esirgemeyen Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal´a ve etkinliğin gerçekleştirilmesinde gösterdiği emek ve çaba ile sürekli yanımızda olan , Karataş´ı bizlere tanıtan ve sevdiren Karataş Belediyesinden Umut Işık´a teşekkürlerini ileterek ,Karataş´ın   Pusulasız Gezginler için daimi Kamp Noktası olarak  seçtiklerini ,ayrıca Karataş´ta planlanan festival ve etkinlikler ile ilgili  destek vereceklerini,Karataş´ın kültürel ve doğal değerlerini tanıtımı için her zaman desteğe hazır olduklarını sözlerine eklediler.

Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal ; ?  Karataş´ta turizmin deniz , kum ,güneş ?ten ibaret olmadığını belirterek alternatif turizmin de Karataş´ta yavaş yavaş canlanmaya başladığı,İlçemizin  doğal güzelliklerinin tanıtılması ve kamp alanı olarak kullanılabileceğini anlatmayı amaçladığımız bu etkinlikte bizlere destek veren Pusulasız Gezginler ekibine teşekkürlerimizi sunarım ?dedi.

Başkan Ünal;  Karataş´ın Karavan ve Çadır kampçıları ile ,fotoğraf tutkunları , kuş gözlemcileri ve balık meraklısı olta balıkçılığı tutkunları içinde vaz geçilemeyecek bir nokta olduğunu sözlerine ekleyerek ,Karataş´ta gerçekleştirilecek her türlü etkinliğe destek verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini söylediler .(CO)

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —