Karantinada Kilo Alan Erkekler, Stilinizle Kendinizi Zayıf Gösterebilirsiniz
EKONOMİ 26.01.2021 11:49:00 1661 0

Karantinada Kilo Alan Erkekler, Stilinizle Kendinizi Zayıf Gösterebilirsiniz

Karantina sürecinde kilo alan erkeklerin yardımına stil önerileri yetişiyor.

Kiloların kamufle olmasını sağlacak giyim önerileriyle siz de olduğunuzdan daha fit görünebilirsiniz. Formda, karizmatik ve şık stilinizle kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. İşte stille daha zayıf görünmenin ipuçları:

Klasik Giyimde Doğru Parçalar Yıldızlaşıyor

Smart ve smart casual giyimin vazgeçilmezlerinden olan ceketler, erkeklerin daha formda görünmesine yardımcı oluyor. Özellikle karın bölgesinde fazlalıkları olan erkeklerin, iki veya üç düğmeli modellerdense tek düğmeli ceketler seçmesi onların daha zayıf algılanmasını sağlıyor. Gösterişli düğmeler yerine, dikkati karın bölgesinden uzaklaştıracak sade düğmeler tercih ediliyor. Takımlarda düz ve koyu renk kullanılması da yine daha zayıf görünmeye yardımcı oluyor. Klasik giyimde kullanılacak gömleklerin dik yakalı olması boynu daha ince gösteriyor.

Özellikle smokinlerde kollardan manşetlerin görünmesi gerekiyor. Birkaç cm görünen gömlek manşetleri, kol boyunun daha uzun algılanmasına destek veriyor. Bacak boyunu uzun göstermek için ise dar kesimli pantolonlar tercih ediliyor. Bacaklarda yoğunlaşan fazlalıklar olduğunda, çok çok dar giyimden uzak durulması önem arz ediyor. Erkeklerin klasik giyimde trençkotlara bir şans vermesi öneriliyor. Kalın ve kişileri olduğundan kilolu gösterecek dış giyim ürünleri yerine, daha ince ve şık trençkotların tercih edilmesi, fit görünüme katkı sunuyor. 

Spor Giyim İçin Basit Öneriler

Erkeklerin günlük giyiminde sıklıkla kullandıkları tişört ve sweatshirtlerle daha fit görünmeleri mümkün. Beylerin enine çizgili kumaşlar giymekten kaçınması gerekiyor. Bunun yerine fazlalıkları olan bölgelerde desensiz ve koyu renk kumaşlar tercih etmeleri erkeklerin formda görünmesine imkan veriyor. Erkekler, büyük desenlerin kullanıldığı beden kısımlarını daha büyük gösterdiğini aklında tutması öneriliyor. Üstü çiçekli gömlekler, desenli tişörtler her ne kadar trend olsa da, bu modellerin özellikle fazlalıkları olan erkekler tarafından tercih edilmemeleri şıklık için önem taşıyor.

Spor giyimde erkekler, aksesuar kullanımını genellikle ihmal ediyor. Oysa aksesuarlar, dikkatin kıyafetten uzaklaştırılması için bir araç olabiliyor. Üzerinizdeki kombini şık bir beyzbol şapkası ile tamamlayarak dikkatleri bedeninizden uzaklaştırabilirsiniz. Benzer şekilde gözlük veya kulaklık kullanımı da kilolu erkekleri kurtarıyor. Özellikle dikkat çekici tarzdaki trend gözlük modelleri, boyna asılan sportif kulaklıklar kiloların dikkat çekmemesi için kombinlerde kendine yer buluyor.

Günlük giyimde gömlek kullanımı oldukça yaygın. Oysa, gömleklerde çizgili veya kareli kumaşlar kullanmak kilolar için dezavantaj sunuyor. Düz olması gereken desenler beden hatları ile temas ettiğinde yamulduğu için daha çok dikkat çekiyor. Bu nedenle kilolu erkeklerin mümkün olduğunca düz, koyu renk gömlekler tercih etmesi ve geometrik desenlerden uzak durması öneriliyor.

Kombinlerde Kullanabileceğiniz Anahtar Tüyolar

Ceket ve erkek kaban içinde vatka kullanarak omuzlarınızı yükseltebilir, üst koldaki fazlalıkları kamufle edebilirsiniz.  Yelek kilolu erkekler için kurtarıcı parçalardan biri. Ancak kısa erkek yelek giydiğinizde karın fazlalıklarının öne çıkacağını unutmamalı, yeleğin uzun olmasına özen göstermelisiniz.  Eğer bel çevresinde fazlalıklar varsa düşük bel pantolonları dolabınızdan çıkarmalısınız. Daha fit görünmek için özellikle jeanlerde yüksek bel alternatiflere yönelmelisiniz.  Erkeklerin boyu kısa olduğunda, dar paçalı ve bilekleri açıkta bırakan pantolonlar giymeleri, bacaklarının daha da kısa görülmesine neden oluyor. Eğer boyunuz yeterince uzun değilse, paçaların daha bol ve uzun olmasına dikkat edebilirsiniz. Ayakkabıların içine yerleştireceğiniz gizli tabanlıklarla boyunuzu uzatabilirsiniz.  Bacakları kalın olan erkeklerin büyük cepli, kanvas pantolonlardan uzak durması gerekiyor. Cepler bulunduğu bölgeye dikkat çekerek ve bacakları daha iri gösteriyor.  Kış aylarında kazak ve süveter modelleri, erkekler tarafından tercih ediliyor. Eğer üst bedende kilo birikimi varsa, kazakların desensiz olması ve çok kalın trikodan yapılmaması tavsiye ediliyor. Eğer illa desenli bir kazak giyecekseniz, üzerine koyu renk bir trençkot giyerek üst bedeni kamufle edebilirsiniz.

                                                                                                                                                                       


Haber Kaynak : ÖZEL HABER

Harb-İş,“Ücretler yeniden düzenlenmeli “

"YENİLENEBİLİR ENERJİ NASIL TÜRKİYE’NİN ELEKTRİK ÜRETİM KAYNAĞI OLABİLİR"

"Bağımsız olmayan bir Kurulun vereceği karar tartışılır!"

MB Başkanı’ndan enflasyonla ilgili “yol haritası” mesajı

Türkiye, dünya lideri

“İş dünyasının finansmana erişimi kolaylaştırılmalıdır”

TOYP BAŞVURULARINDA SON TARİH 31 AĞUSTOS

Türk Telekom’un “Dijital Türkiye: Yeni Bir Gelecek” temalı Faaliyet Raporu’na 3 ödül

Türkiye’de dijital bankacılığa ilgi artıyor

R+T TURKEY FUARI’NDA HEDEF UZAK PAZARLAR

“TOPLU SÖZLEŞME TİYATROSU SONA ERDİ”

“DEPREM DEĞİL BİNA ÖLDÜRÜR”

Ekonominin kalbi TOBB'da attı

"Emlak zenginleri İstanbul depremi sonrası fakir kalabilir"

Şahin Bilgiç, TOBB Ekonomi Şurası’na katıldı, üyelerinin taleplerini iletti

Dünyaca ünlü çekirdeksiz Sultani üzümde hasat başladı

DÜNYA TAHIL PİYASASINA ‘TAHIL KORİDORU’ ETKİSİ

MYK VE ADASO ARASINDA YETKİLENDİRME PROTOKOLÜ İMZALANDI

"Her 100 kişiden 90’ı Su Yalıtımı Yönetmeliği’nden önce yapılan binalarda oturuyor"

R+T TURKEY FUARI’NDAN İHRACAT SEFERBERLİĞİ

"KRUVAZİYER YOLCU SAYISI % 66,7 ARTTI, FIRSATI İYİ DEĞERLENDİRMELİYİZ"

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,17
  • EURO

    34,91% 0,40
  • GRAM ALTIN

    2434,93% 0,50
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false