Karaisalı´da yol sorunu

Karaisalı´da yol sorunu

Adana´ye 65, Karaisalı ilçesine 15 kilometre uzaklıkta olan Çorlu Mahallesinin yollarının bozuk olmasına vatandaşlar tepki gösterdi.

Çorlu Mahallesi sakinlerinden Ali Kara, ?Eskiden köy denilen şimdi ise mahalle olan Çorlu´nun Araplı, Akışlı, Bozukhüsür, Hüsür, Kalaycılar, Kevizli, Konurlu, Sürmeliler ve Cennetli mezraları var. Toroslar´ın eteğinde kuruludur. 9 parçadan oluşmuştur. Mahallemizin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalı. Orman yerleşim yeri olup ormancılık da ekonomimizde önemli bir yer tutmaktadır? dedi. 
Karaisalı´nın Çorlu Mahallesine bağlı 9 mezranın yolunun bozuk olduğunu söyleyen Ali Kara, ?Ana yol, yani Çatalan yolu ile arası 3 kilometre olmasına rağmen yol çok kötü. Arabalarla zor gidiyoruz. Yolun tadilatını kendi imkanlarımızla yapmaya çalışıyoruz, açılan çukur ve hendekleri küreklerle dolduruyoruz. O da dağılıyor. Yani buna bir çözüm bulacak kişilere ulaşamıyoruz" diye konuştu. 
Araç kullanırken çukurlara düşmemek için sürekli zik-zaklar yaptıklarını ifade eden Ali Kara, araçlarının kullanamaz hale geldiğini sözlerine ekledi. (Öİ)


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

Anahtar Kelimeler: Karaisalı sorunu