Tarih: 20.02.2017 10:13

Kanarya´nın kolu kanadı kırık

Facebook Twitter Linked-in

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig´in 21. haftasında evinde Kasımpaşa´yla golsüz berabere kaldı. Özellikle maçın son kısmında Fenerbahçe taraftarları, oyunculara tepki gösterirken, ?yönetim istifa? tezahüratı yaptı.

Kuban Krasnodar mağlubiyetinin ardından lige dönen Fenerbahçe, Kasımpaşa karşısında etkisiz bir futbol ortaya koyarken, 80. dakikadan sonra taraftarlar takımı protesto etti. Özellikle bazı futbolcular topu her ayağına aldıklarında tepki gördü. Taraftarların bazıları ise sarı-lacivertlilere destek vermek için takımı alkışladı.

Maçın bitiş düdüğüyle birlikte taraftarlar, uzun süre "Yönetim istifa" tezahüratları yaptılar.

Fenerbahçe´nin ikinci yarıda 1 galibiyeti var

Bursaspor´un ardından Kasımpaşa ile de berabere kalan Fenerbahçe, ikinci yarıda çıktığı 5 lig maçında sadece 1 galibiyet elde edebildi.

Kasımpaşa ile 0-0 berabere kalan Fenerbahçe, ikinci yarıda yalnızca 1 galibiyet alabildi. Ligin ikinci yarısına Adanaspor maçı ile başlayan ve sahadan 2-2´lik beraberlikle ayrılan Fenerbahçe, bu mücadelenin ardından Medipol Başakşehir´i sahasında 1-0 mağlup etmeyi başarmıştı. Sarı-lacivertliler, bu maçın ardından ise büyük düşüş yaşadı. Kayserispor deplasmanında 4-1 kaybeden Fenerbahçe, sonrasında deplasmandı Bursaspor ile 1-1, Kasımpaşa ile de sahasında 0-0 berabere kaldı.(CO)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —