JANDARMAGENEL KOMUTANLIĞI DAİMFED’İ KONUK ETTİ
GÜNDEM 24.01.2023 11:23:00 1038 0

JANDARMAGENEL KOMUTANLIĞI DAİMFED’İ KONUK ETTİ

DAİMFED (Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu)Jandarma Genel Komutanlığını ziyaret ederek görüşmelerde bulundu.

DAİMFED, Başkentte Jandarma Genel Komutanlığını ziyaret ederek gündeme ve sektöre ait istişarelerde bulundu. Ziyarete DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu ve DAİMFED Yönetim kurulu üyeleri Mehmet Faruk Bozkurt, Nurullah Hamidi, Özcan Güngör, Enes Yılmaz, Timuçin Güvercin, Ahmet Yerdelen ve Abdullah Ulucan katılım sağladılar. Jandarma Genel Komutan yardımcısı hemşerimiz Orgeneral Ali Çardakçı ’nın konuk ettiği DAİMFED yetkilileri gündeme ve sektöre ait görüş alışverişinde bulundular.

JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI DAİMFED’İ KONUK ETTİ

Jandarma Genel Komutanlığı,Komutan Yardımcısı Orgeneral Ali Çardakcıziyaretle ilgili olarak; “DAİMFED olarak ziyaretimize gelen hemşerilerimizle bir arada olmanın memnuniyetini ve Ekonominin lokomotif gücü olan İnşaat Sektörünün temsilcileri Müteahhitleri bir Federasyon çatısı altında olmaları önemli bir gelişmedir. Sektörün ve yan kuruluşların kurumsal bir oluşum içinde ilerlemesi hem kendilerine hem de Ülkemize katma değerler yaratır. Bizlerde Jandarma Genel Komutanlığı olarak yapılarımızda iş birliği içinde çalışıyoruz. Müteahhitlerimizi özellikle hemşerilerimizi bir çatı altında toplanmasını sağlayan Başkan Mustafa Karslıoğlu na teşekkür ediyorum.” Açıklamasında bulundu.

MODERN KARAKOL BİNALARI YAPIYORUZ

Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Orgeneral Ali Çardakçı "Devlet olarak hizmeti halkımızın ayağına kadar götürmektir. Merkezden de bazı şeyler yapılabilirdi ama devletimizin amacı hizmeti vatandaşımız ayağına götürmektir. Jandarma Komutanlığı olarak ülkemizin taşrasında 2 bin 600 kadar karakol binamız mevcuttur. Halkımızın yakında, yanında olmak amacıyla çağa uygun yapılarda karakollar yapıyoruz. Bir zamanlar bu karakolların sayısını azaltmaya kalkıştılar. 15 Temmuz'dan sonra aldığımız yeni kararlarla özellikle Sayın Bakanımızın önderliğinde karakollarımızın sayısını her geçen gün arttırmaya gayret ediyoruz.Ülke genelinde ihtiyaç duyulan her yerde Jandarma Karakol Komutanlıklarımızı, jandarma birliklerimizi ve birimlerimizi halkımıza hizmet vermek adına tesis ediyoruz.” Dedi.

DAİMFED, JANDARMA KOMUTANLIĞINDA

Ankara’da Jandarma Genel Komutanlığında hemşerimiz Orgeneral Ali Çardakcı’yı ziyarette açıklamada bulunan DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu; “Hemşerimiz Orgeneral Ali Çardakcının bilgi, birikim ve tecrübesiyle Ülkemizin böyle önemli bir makamında olmasını görmek bizler için onur ve gurur verici. Ayrıca Jandarma Genel Komutanlığı yatırımlarında iş birliği içinde önemli hizmetler veriyoruz. Bundan sonra da DAİMFED olarak komutanlığımızın çalışma portföyünde olacağız. Hemşerimiz Orgeneral Ali Çardakcıyı tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.” İfadelerinde bulundu.(Fİ)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Gaziantep'te Gezilmesi Gereken Tarihi Mekanlar

30 Ağustos coşkusu Çukurova’da yaşandı

TMMOB İKK,‘Ülkede, Bölgede, Dünyada Barış’ Her Zaman Şiarımız Olacaktır"

ÇGC,‘Bağımsızlık tutkumuz hiç bitmeyecek’

Prof. Dr. Süleyman İrvan:“Basılı gazeteciliğin bittiğini ilan etmek durumundayız”

“30 AĞUSTOS; DÜŞMAN DEVLETLERE ŞAPKA ÇIKARTTIRAN BÜYÜK ZAFER”

TGF "30 Ağustos, Türk Milleti için varlık nedenidir"

ÇGC,“Hür doğup hür yaşamak çok önemli”

30 AĞUSTOS ZAFERİNİ KAZANAN BAŞKOMUTAN DEMOKRATTIR; O'NUN CUMHURİYETİNİ YIKMAK İSTEYENLERİN DEMOKRATİK MEŞRUİYETİ YOKTUR

ÇYDD Türkiye Cumhuriyeti'nin 100., Büyük Taarruz'un 101. yılını Afyonkarahisar'da Kutladı

ULUSAL VE YEREL MEDYADA ZAFER BAYRAMI SERGİSİ DÜZENLENİYOR

26-30 AĞUSTOS 1922 BAŞKOMUTANLIK MEYDAN MUHAREBESİ:KUTSAL SAVAŞ

Ankara'dan Uçakla Günübirlik Ziyaret Edebileceğiniz Şehirler

KAYMAKAM ATAMALARI GERÇEKLEŞTİ

ÇYDD'DEN AFYON BULUŞMASI

Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan deprem açıklaması

JMO’dan “17 Ağustos 1999 Depremi” Açıklaması

ÇGC’de kaynaşma yemeği

TGC: "Gazetecilik tutukluluk nedeni olmaktan çıkarılmalıdır"

ADANA BAROSU’NDAN ‘HAK İHLALİ’ İDDİASI

Enerjisa Enerji ve TEMSA’nın Oyungezer Otobüsü Deprem Bölgesinde

  • BIST 100

    9629,68%0,85
  • DOLAR

    32,53% 0,26
  • EURO

    34,66% 0,36
  • GRAM ALTIN

    2499,23% 0,53
  • Ç. ALTIN

    4196,44% 1,04
  • Perşembe 31.6 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false