Tarih: 20.07.2023 08:01

“İYİ Parti İl Başkanı Birol Büyüköztürk’e kınama!”

Facebook Twitter Linked-in

Seçim sonrası İYİ Parti Adana Milletvekillerinin katıldıkları ÇGC’de yapılan basın toplantısında gazeteci ayrımı yapan İl Yönetiminin bir kez daha yerel medyaya çifte standart uygulaması tepki gördü.

Yerel Medya Güç Birliği Platformu tarafından yapılan açıklamada,

" İYİ Parti Adana İl Başkanı Dr. Birol Büyüköztürk’ün basın toplantısına sadece günlük gazetelerin davet edilerek diğer gazetelerin yok sayılması asla kabul edilemez. Gazeteleri günlük ve haftalık diye ayırmak son derece yanlış yaklaşımdır.

Platform yönetimi olarak karar aldık. Basın kuruluşları arasında ayrımcılık yapan, yerel medyayı 2’ye ayıran İYİ Parti Adana İl Başkanlığından gelen bültenler dikkate alınmayarak yayınlanmayacaktır. Kamuoyunun gözü, kulağı ve sesi yerel medya kuruluşlarını kullanmak hiç kimsenin haddi değildir. İYİ Parti Adana İl Başkanlığı yöneticilerinin ayrımcı davranışlardan uzak olması ve basına eşit mesafede olması gerekmektedir. Platform üyelerimizin hakları teslim edilinceye kadar İYİ Parti Adana İl Başkanlığı ile Başkan Dr. Birol Büyüköztürk’ün haberlerine yer verilmeyecektir.

İYİ Parti Adana İl Yöneticilerinin bu ayrımcılığa son vererek, bundan sonra yerel medyaya eşit davranmaları tek temennimiz” denildi.

(vş)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —