Tarih: 10.07.2018 13:31

İYİ Parti Adana Milletvekili Çulhaoğlu TBMM yönetiminde

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti Adana il Başanı Göktürk Boyvadaoğlu, genel başkanları Meral Akşener´in ve genel merkez yönetiminin Adana´ya önem verdiğini belirterek, "Partimizin Adana´ya olan sevgisi ve güvenin boşa çıkarmayacağız, güvenlerine layık  olacağız. Bundan sonra daha çok çalışacağız" dedi.

İl Başkanı Göktürk Boyvadoğlu, Türkiye´yi huzur, refah ve mutluluk içinde yaşatmak için mücadele edeceklerini belirterek, "İYİ Parti olarak yapacağımız güzel çalışmalarla çevremize örnek olacağız. Partimizin kuruluş amaçları çok partili, çok sesli, özgür, mutlak kuvvetler ayrılığına dayalı güçlendirilmiş bir parlamenter sistemini yeni bir kardeşlik anayasasıyla inşa ederek Türkiye yi huzur, refah ve mutluluk içinde yaşatmaktır. Tüm bunlar bizim ayırt edici özelliğimiz olacaktır" diye konuştu.

24 Haziran Genel Seçimler sonucunda Adana İYİ Partiden Milletvekili seçilen M.Metanet Çulhaoğlu, TBMM asil yönetim  kuruluna  girdi.

Mecliste 43 Milletvekili ile temsil edilen İYİ Parti yemin töreninin ardından ilk grup toplantısını gerçekleştirdi. Genel Başkan Meral Akşener´in de katıldığı toplantıda Meclis Yönetimi belirlendi.   

İYİ Parti Grup Başkanlığına oy birliği ile İstanbul Milletvekili Abdülvahap Andican getirilirken, grup başkanı ve grup Başkanvekillerinin yanı sıra grup yönetimi de belli oldu.

Asil Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, Mersin Milletvekili Behiç Çelik, Adana Milletvekili M. Metanet Çulhaoğlu, Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, Aksaray Milletvekili Ayhan Erel.  

YEDEK YÖNETİM

 Manisa Milletvekili Tamer Akkal, İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz, Denizli Milletvekili Yasin Öztürk olarak belirlendi.(CO)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —