İTÜ ETA VAKFI DOĞA KOLEJİ, “BU KIŞ DOĞAYI GİYDİRİYOR”    DOĞA KOLEJİ, HATAY İÇİN HAREKETE GEÇTİ
GÜNDEM 28.10.2020 10:54:00 403 0

İTÜ ETA VAKFI DOĞA KOLEJİ, “BU KIŞ DOĞAYI GİYDİRİYOR” DOĞA KOLEJİ, HATAY İÇİN HAREKETE GEÇTİ

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri, Hatay’da meydana gelen yangında yok olan ormanlar için “Bir Fidan Bin Nefes” projesini başlattı.

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, “Tüm kademelerden öğrencilerimizin gönülleri, Hatay’da yok olan ormanlar için bir oldu. Öğrencilerimiz, ağaç ve orman sevgisini geliştirmek, toplumun bütün kesiminin çevreye olan duyarlılığına katkı sağlamak ve çevre bilinci geliştirmek konusunda projeleriyle farkındalık yarattılar” dedi.

Hatay’da meydana gelen yangında yok olan ormanlar için, İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji t-MBA Liderlik Akademisi öğrencilerinin öncülüğünde yürütülen “Bir Fidan Bin Nefes” projesi, Türkiye çapında yankı uyandırdı. Öğrenciler, Hatay’da yanan ormanların yeniden yeşillendirilmesi ve doğaya kazandırılması için 40 bin adet fidan bağışı hedefliyor.

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, “Gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projeleri ile bugüne kadar birçok başarıya imza atan t-MBA liderlik Akademisi öğrencilerimiz, yaşadıkları çevreye karşı ne kadar duyarlı ve vicdanlı olduklarını bir kez daha gösterdi. “Bu Kış Beni Sen Giydir” projesi ile Türkiye’nin dört bir yanındaki kardeşlerine destek olan öğrencilerimiz, OGEM-VAK (Ormancılığı Geliştirme ve Orman Yangınları ile Mücadele Hizmetlerini Destekleme Vakfı) iş birliğiyle Hatay’da meydana gelen yangına duyarsız kalmayarak bu kış doğayı giydirecek” dedi.

PROJE TÜRKİYE ÇAPINDA YANKI UYANDIRDI

Öğrencilerinin çağrısına Türkiye genelindeki Doğa Koleji kampüslerinden tüm öğrenci, veli, öğretmen ve personelin kulak verdiğini ifade eden Genel Müdür Ali Rıza Lüle, “İlkokul, ortaokul ve lise kademelerindeki öğrencilerimiz, Hatay’da yok olan ormanlar için projeye gönül verdiler. Öğrencilerimiz, Hatay’a destek olmanın yanında; ağaç ve orman sevgisini geliştirmek, toplumun bütün kesiminin çevreye olan duyarlılığına katkı sağlamak ve çevre bilinci geliştirmek konusunda da, on binlerce fidan bağışıyla farkındalık yarattılar” dedi.

t-MBA PROGRAMI HAKKINDA:

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji t-MBA (Teenager MBA) eğitim programı, 10 farklı işletme yüksek lisans dersini lise düzeyine uyarlıyor. İfade yeteneği güçlü, sosyal, yenilikçi ve teknolojiyi doğru kullanan girişimciler yetiştirmeyi amaçlayan t-MBA eğitim modeli; 9, 10 ve 11. sınıflarda uygulanıyor. t-MBA Liderlik Akademisi yapılanması ile öğrenciler liderlik vasıflarını ve ekip çalışması ruhunu lise çağında kazanarak, iş hayatına hazır bireyler olarak yetişiyor. t-MBA eğitim programı ile öğrenciler, sosyal sorumluluk duygusu gelişmiş, sağduyulu ve toplum bilinci yüksek bireyler olarak yetişiyorlar.(Fİ)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Gaziantep'te Gezilmesi Gereken Tarihi Mekanlar

30 Ağustos coşkusu Çukurova’da yaşandı

TMMOB İKK,‘Ülkede, Bölgede, Dünyada Barış’ Her Zaman Şiarımız Olacaktır"

ÇGC,‘Bağımsızlık tutkumuz hiç bitmeyecek’

Prof. Dr. Süleyman İrvan:“Basılı gazeteciliğin bittiğini ilan etmek durumundayız”

“30 AĞUSTOS; DÜŞMAN DEVLETLERE ŞAPKA ÇIKARTTIRAN BÜYÜK ZAFER”

TGF "30 Ağustos, Türk Milleti için varlık nedenidir"

ÇGC,“Hür doğup hür yaşamak çok önemli”

30 AĞUSTOS ZAFERİNİ KAZANAN BAŞKOMUTAN DEMOKRATTIR; O'NUN CUMHURİYETİNİ YIKMAK İSTEYENLERİN DEMOKRATİK MEŞRUİYETİ YOKTUR

ÇYDD Türkiye Cumhuriyeti'nin 100., Büyük Taarruz'un 101. yılını Afyonkarahisar'da Kutladı

ULUSAL VE YEREL MEDYADA ZAFER BAYRAMI SERGİSİ DÜZENLENİYOR

26-30 AĞUSTOS 1922 BAŞKOMUTANLIK MEYDAN MUHAREBESİ:KUTSAL SAVAŞ

Ankara'dan Uçakla Günübirlik Ziyaret Edebileceğiniz Şehirler

KAYMAKAM ATAMALARI GERÇEKLEŞTİ

ÇYDD'DEN AFYON BULUŞMASI

Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan deprem açıklaması

JMO’dan “17 Ağustos 1999 Depremi” Açıklaması

ÇGC’de kaynaşma yemeği

TGC: "Gazetecilik tutukluluk nedeni olmaktan çıkarılmalıdır"

ADANA BAROSU’NDAN ‘HAK İHLALİ’ İDDİASI

Enerjisa Enerji ve TEMSA’nın Oyungezer Otobüsü Deprem Bölgesinde

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,15
  • EURO

    34,93% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2322,96% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli