Tarih: 25.10.2017 11:03

İSTİKRAR SÖZDE KALDI !!!

Facebook Twitter Linked-in

Ligin ilk 9 haftalık bölümünde 7 takım, teknik direktör değişikliğine giderken, Interpress´in yapmış olduğu incelemeye göre Gençlerbirliği, Osmanlıspor, Yeni Malatyaspor, Antalyaspor, Karabükspor, Trabzonspor ve son olarak Konyaspor sezona başladıkları teknik direktörleriyle yollarını ayırdı.

Hoca kıyımı daha 3. haftada başladı ?

Süper Lig´de ilk teknik direktör değişikliği Gençlerbirliği´nde gerçekleşirken sezona Ümit Özat ile başlayan Gençlerbirliği, 3. haftadaki Fenerbahçe mağlubiyeti sonrası takımın başına Mesut Bakkal´ı getirdi. Evkur Yeni Malatyaspor da teknik direktör değişikliğiyle erken tanışan takımlardan olurken Ertuğrul Sağlam´ın 4. hafta sonunda istifa etmesi üzerine Malatya temsilcisi, takımı Başakşehir´de Abdullah Avcı´nın yardımcılığını yapan Erol Bulut´a emanet etti. Lige kötü bir başlangıç yapan ve ilk 5 haftada bir puan alan Osmanlıspor, Bülent Uygun ile yollarını ayırdı. Mor-sarılı ekibin yönetimi, geçen sezon Yeni Malatyaspor´u Süper Lig´e taşıyan İrfan Buz ile sözleşme imzaladı.

Rıza Çalımbay, Erkan Sözeri, Ersun Yanal ve Mustafa Reşit Akçay ?

Sezon öncesi gerçekleştirdiği transferlerle adından söz ettiren Antalyaspor´da, istenilen sonuçların alınamaması ve takım içinde yaşanan sorunlar nedeniyle tecrübeli teknik direktör Rıza Çalımbay, 5. haftadaki Kayserispor yenilgisi sonrası istifa etti. Yerine Brezilyalı ünlü teknik adam Leonardo getirildi. Süper Lig´in 6. haftasında Yeni Malatyaspor karşısında alınan 4-2´lik mağlubiyet Kardemir Karabükspor´da ayrılık getirirken teknik direktörlük görevine Erkan Sözeri´nin yerine Tony Popovic´i getirdi. Süper Lig´in 8. haftasında Akhisarspor´a sahasında 6-1 gibi farklı bir skorla yenilen Trabzonspor, teknik direktör Ersun Yanal ile yollarını ayırdı. Bordo Mavili takımın yeni hocası Antalyaspor´dan ayrılan Rıza Çalımbay oldu. Ligin 9. haftasında Kayserispor karşısında deplasmanda alınan 2-1´lik mağlubiyetin ardından deneyimli teknik direktör Mustafa Reşit Akçay ile yollar ayrıldı. Böylece daha ligin başlarında 7 takım, teknik direktör değişikliğine gitmiş oldu.(CO)

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —